U17: Danmark fik uafgjort mod Grækenland

0
1076

DBU logo nyDe danske U17-piger fik kæmpet sig til det ene point, da de onsdag eftermiddag spillede den anden af tre kampe ved den EM-kvalifikationsturnering, som i denne uge spilles i Danmark.

På Gladsaxe Stadion blev det til 2-2 mod Grækenland, som kom foran 2-0 i første halvleg, inden Signe Bruun og Emilie Henriksen med hver en scoring i 2. halvleg fik sørget for uafgjort. Det sidste mål blev sat ind på staffespark et minut før tid.

Resultatet betyder, at Danmark nu fører puljen foran Grækenland, der ligesom Danmark har fire point efter sejr i den første kamp i mandags. De to bedst placerede hold i puljen går videre til endnu en kvalifikationsturnering, og derfor skal Danmark minimum have uafgjort, når holdet på lørdag møder Wales i den sidste kamp.

Wales vandt sin anden kamp onsdag med 2-0 over Færøerne, som Danmark i mandags storbankede 9-0. Wales har dermed tre point før kampen mod Danmark, mens Færøerne stadig har nul point og udsigt til endnu et nederlag, når holdet på lørdag slutter EM-kvalifikationsturneringen af med en kamp mod Grækenland.