Allerøds piger har fået en stærk start på efteråret

0
1411
Allerøds U16 1-piger har spillet ti kampe i træk uden nederlag. Foto: Allerød FK
Allerøds U16 1-piger har spillet ti kampe i træk uden nederlag. Foto: Allerød FK
Allerøds U16 1-piger har spillet ti kampe i træk uden nederlag. Foto: Allerød FK

“Vi må konstatere, at det ser fremragende ud…”.

Sportschef for dameafdelingen i Allerød Fodbold Klub, Lennart Engelhardt, er mere  end tilfreds med tingenes tilstand i klubbens ungdomsafdeling, hvor ikke mindst U16 1-holdet har fået en forrygende start på efteråret.

Holdet, der spiller i Mesterrække 2, vandt lørdag 2-1 hjemme over Hvidovre og tirsdag blev det til hjemmesejr på 4-0 over Holbæk. Dermed nåede U16-pigerne op på 10 kampe i træk uden nederlag, når man tæller turneringskampe, pokalkampe og opvarmningsturneringskampe sammen.

Allerød er nu to point efter topholdet Herlufsholm i Mesterrække 2, og klubben, som lørdag spiller mod Hvalsø IF, håber at kunne blande sig i topstriden helt frem til de sidste og afgørende kampe efter efterårsferien.

“Pigerne træner tre gange om ugen, med mulighed for fire, og de  møder stort set altid glade, positive og motiverede op til træning. I 1-2 holds truppen er der ca. 28-30 piger som udfordrer hinanden og dette på en sund og lærerig måde,” fortæller Lennart Engelhardt.

Tre U16-hold

I U16 dameafdelingen tæller to 11.-mands hold og et syvmands hold. Hold 2 spiller i række 1, hvor placeringen som nummer syv efter en sejr og en uafgjort i fem kampe efter klubbens opfattelse er i underkanten af holdets potentiale.

“Trænerteamet håber og tror på sejre i de to næste kampe mod Helsinge og HGI, da tabellen lyver lidt og holdet både har potentiale og evner til at ligge i den bedste halvdel,” skriver Lennart Engelhardt til FODBOLD FOR PIGER.

Hold 3 har overrasket alt og alle med indtil videre 10 point i række 1 – 7 mands.

“Pigerne lægger en fantastisk energi for dagen og giver den max gas,” skriver sporschefen.

U13 og U14 i top

I de øvrige årgange  fører U14 sin pulje i række 1 og U13 topper tabellen i række 1.

“Det er altsammen meget  positivt. Allerød FK er jo en bredde/ elite klub, med hovedvægten lagt på bredden, men vi har altid sagt, at vi også ønsker at ligge så højt som muligt og  lige nu må vi glædeligt konstatere, at det ser fremragende ud. Nu skal det gode arbejde fortsættes i turneringen og så vil U13+U14+U16 i AFK tage på tur til Costa Brava Cup i efterårsferien og det glæder alle sig meget til,” siger Lennart Engelhardt.

Har du også en god historie om dit hold eller klub? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk