U16: BSF meldte sig ind i Mesterrækken

0
1129
BSFs U16-piger efter lørdagens sejr i Hillerød.
BSFs U16-piger efter lørdagens sejr i Hillerød.
BSFs U16-piger efter lørdagens sejr over Hillerød.

Ballerup Skovlundes bedste U16-piger hentede sæsonens første sejr, da det i weekenden blev til en sikker 4-0-sejr hjemme over Hillerød.

BSF har tabt sine to første kampe mod Brøndby og BHS og har haft svære betingelserne i opstarten, hvor holdets nye træner Mia Lund kom til meget tæt på sæsonstarten. Men nu tyder det på, at Mia Lund & kompagni har fået rystet besværet af sig og for alvor har meldt sig ind i den sjællandske mesterrække.

I følge Mia Lund kom BSF således godt fra start i lørdagens kamp mod Hillerød, og der blev leveret en god indsats over hele linjen af holdet, som skabte flere chancer og kunne gå til pausen med en føring på 2-0:

“I pausen er vi for første gang i turneringen foran efter 1. halvleg, hvilket giver god selvtillid. Vi går derfor ud til 2. halvleg med en tro på, at kampen kan vindes men, at det bestemt ikke bliver nogen walkover.

2. halvleg er vi igen klar fra start og får lagt et godt pres på Hillerød GI Damer 2010. Vi får hurtigt overtaget i kampen igen efter pausen. Det er en hård kamp men tempoet går lidt ud af kampen i 2. halvleg. Vi fastholder vores pres og knokler på med fightervilje over hele linjen, som resulterer i to yderligere scoringer til slutresultatet 4-0,” fortæller Mia Lund i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

Med sejren er BSF nu på tredjepladsen i Mesterrækken, som føres af Brøndby, der har ni point efter tre kampe og i weekenden vandt 11-0 over Taastrup FC.

Har du en nyhed om dit hold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk