U17-landsholdet styrede kampen – men tabte igen til Skotland

0
829
Det lykkedes ikke for Rikke Dybdahl & Co. at slå Skotland i ugens to venskabskampe. Arkivfoto
Det lykkedes ikke for Rikke Dybdahl & Co. at slå Skotland i ugens to venskabskampe. Arkivfoto
Det lykkedes ikke for Rikke Dybdahl & Co. at slå Skotland i ugens to venskabskampe. Arkivfoto

Skud over mål, skud på målmand, skud ved siden af målet…

Der var pænt med chancer, da u17-landsholdet torsdag spillede den anden af ugens to venskabskampe med Skotland på Kolding Stadion. Men de helt store muligheder udeblev, og derfor endte det med et nederlag på 1-0 til skotterne, som slap afsted i en kontra i første halvleg og scorede på en af sine meget få chancer.

I følge liveopdateringen på kvindelandsholdets facebookside var Danmark ellers i næsten fuld kontrol det meste af kampen. Spillet flød rundt i gode kombinationer, men danskerne blev ikke for alvor farlige, og når der blev afsluttet på mål, blev det klaret af den skotske keeper.

Danmark nåede at bruge alle sine seks tilladte udskiftninger, og da Signe Bruun måtte gå ud mod slutningen af kampen, så måtte Danmark spille kampen færdig med 10 spillere på banen.

Med de to nederlag fik U17-landsholdet en lidt halvsløj optakt til næste måneds afgørende EM-kvalifikationskampe i Portugal, hvor Danmark møder Italien, Tjekkiet og Portugal.  Kampene spilles 15., 17. og 20. oktober og gælder en plads i EM-finalerunden 26. november-8. december i England.

Danmark startede med følgende 11 på banen: Ida Hedeager, Julie Skov, Emilie Henriksen, Sofie Obel, Caroline Vindelev, Signe Bruun, Freja Sørensen, Josefine Krum, Signe Schioldan, Nicoline Sørensen og Rikke Dybdahl.

Følgende blev skiftet ind undervejs: Rikke Marie Madsen, Sofie Karsberg, Emma Sørensen, Vibeke Jensen, Trine Seistrup og Emilie Søndergaard.

Følgende blev skiftet ud: Ida Hedeager, Rikke Dybdahl, Josefine Krum, Julie Skov, Emilie Henriksen og Signe Schioldan.