U16: Hillerød tilfreds trods nederlag til Brøndby

0
962
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Det sluttede med et nederlag på 6-1, men efter en time stod der 1-1, og derfor var der roser fra Hillerøds cheftræner Philip Westphal, da han lørdag eftermiddag sagde tak for indsatsen til sine spillere efter dagens udekamp mod Brøndby i den sjællandske U16 1 Mesterrække.

”Jeg er meget tilfreds med spillernes præstation. De forsøger at spille med Brøndby, fremfor at pakke sig ned, og de kæmper hele vejen igennem. Desværre får vi nogle skader på nogle nøglepositioner, så nogle spillere havner på uvante pladser, og så skal det falde lidt fra hinanden. Samtidig har Brøndby lige et ekstra gear til sidst og skruer bissen på. Men de første 60 minutter ser det godt ud,” sagde Philip Westphal til FODBOLD FOR PIGER efter kampen.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Hillerød har nu seks point efter to sejre og tre nederlag i de første fem kampe. En okay start, for fokus er lige nu er ikke at spille med om førstepladsen.

”Alle resultater betyder selvfølgelig noget, for det er et spørgsmål om selvtillid. Det så vi efter vores sejr i sidste weekend over Himmelev – det har givet rigtig meget selvtillid til kampen i dag. Men vores målsætning er lige nu at slutte over sjettepladsen, så vi får den fornødne arbejdsro henover vinteren, hvor der er mere tid til at arbejde med tingene end i efteråret, hvor der er en meget kort opstart inden turneringsstarten,” siger Philip Westphal, som trådte til som U16-cheftræner i juli.

Stort potentiale

Han ser et stort potentiale i holdet, som er en ret ny flok, eftersom Hillerød har rykket sine mest erfarne årgang 98-spillere op i U18 DM-truppen.

”Når man ser på den måde, pigerne ofre sig for hinanden i dag og hvordan de tør spille med Brøndby, fremfor bare at sparke bolden væk, så ser det rigtig godt ud. Vi vil gerne spille fladt pasningsspil og vi har meget fokus på at have en god organisation, hvor hver enkelt spiller ved hvad de skal gøre på den enkelte plads, og begge dele ser godt ud i dag, indtil vi tvinges til at skifte ud og flytte rundt,” siger Philip Westphal.

Hillerød møder i næste runde topholdet B93-HIK-Skjold på udebane, mens Brøndby spiller hjemme mod BSF. Med sejren har Brøndby nu 12 point – samme pointtal som B93-HIK-Skjold, der spiller søndag ude mod Taastrup.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle