U18 DM: Varde fik sin anden sejr

0
752
Varde jubler efter straffesparksscoringen i 1. halvleg. Foto: Varde IF

OPDATERET: Varde fik søndag sin anden sejr i U18 DM Ligaen, da holdet på udebane vandt 1-0 over Hillerød.

To U16-landsholdsspillere sørgede for sejrsmålet: Ida Toft fik tilkendt et straffespark, og Emma Andersen udnyttede sikkert.

Vestjyderne startede kampen bedst, men Hillerød satte sig efterhånden på kampen og  havde flere store muligheder i første halvleg. En stærk defensiv holdt dog hjemmeholdet fra at score, ligesom stolperne tog sig af flere Hillerød-chancer.

“Det kunne have stået 3-0 til Hillerød efter 30 minutter med lidt større træfsikkerhed. Hillerød havde flere afslutninger på træværket,” lyder det i en mail til FODBOLD FOR PIGER fra Hillerød.

I anden halvleg kom Varde i følge eget udsagn bedre med i kampen. Hillerød dominerede dog fortsat og hjemmeholdet kunne have afgjort kampen. Det lykkedes dog ikke at score, og dermed sluttede kampen 1-0 – et resultat, der sender Varde op på fjerdepladsen, mens Hillerød er på syvendepladsen efter to sejre og to nederlag.

Varde tager i næste runde mod Fortuna Hjørring, mens Hillerød på udebane møder Næsby.