U18 DM: Viborg-spiller scorede fem gange i storsejr over Thisted

0
789
Sara Thrige.
Sara Thrige.
Sara Thrige.

Med fem scoringer blev  Sara Thrige den helt store målhelt, da Team Viborg søndag spillede sig op på andenpladsen i U18 Dm-ligaen med en 7-1-sejr ude over de forsvarende mestre fra Thisted.

Allerede efter otte minutter scorede Sara til 1-0, og senere i samme halvleg stod hun for scoringerne til 3-0, 4-0 og 5-0, inden hun sluttede sit scoringstogt med at sende et straffespark begået mod Simone Rask i kassen til 6-0. Scoringen til 2-0 stod Nadia Søderberg for, mens Simone Rask stod for den sidste Viborg-scoring, der faldt i det 83. minut. Kort inden slutfløjtet fik Thisted pyntet lidt på resultatet med en 1-7-reduceringl.

“I sidste minut forærer vi Thisted helt unødvendigt et mål. Men 7-1 er vel også en sejr og vi fik revanche fra sidste år.  Vi spiller ikke bolden så godt rundt, som i sidste kamp mod Næsby, men vi lykkes bedre med vores indlæg i dag,” skriver Team Viborgs cheftræner Claus Struck til FODBOLD FOR PIGER.

Resultatet betyder, at Team Viborg nu har 10 point og er ét point efter førerholdet Brøndby, som søndag spillede uafgjort 1-1 mod Skovbakken. Varde på tredjepladsen har også 10 point efter 2-0 søndag over Fortuna Hjørring.

For Thisted var kampen det fjerde nederlag på stribe og holdet indtager sidstepladsen med nul point og en målscore på 3-18.

WEEKENDENS RUNDE I U18 DM-LIGAEN

  • Vildbjerg-OB 0-5
  • Thisted FC-Team Viborg 1-7
  • Brøndby-Skovbakken 1-1
  • Varde-Fortuna Hjørring 2-0
  • B.93/HIK/Skjold-KoldingQ 2-2
  • Næsby-Hillerød 0-2