U18: Tre uafgjorte kampe sender Team Viborg i front

0
639
KoldingQ fik uafgjort ude mod Brøndby i lørdagens enlige U18 DM-kamp. Foto. KoldingQ
KoldingQ fik uafgjort ude mod Brøndby i lørdagens enlige U18 DM-kamp. Foto: KoldingQ

Det var runden med de uafgjorte kampe, som i weekenden blev spillet i U18 DM Ligaen. Tre kampe sluttede lige, og resultaterne betyder, at Team Viborg lige nu er på førstepladsen med syv point og en bedre målscore end Brøndby, der også har syv point på andenpladsen.

Både Viborg og Brøndby spillede uafgjort. Viborg fik søndag 3-3 ude mod Varde, mens Brøndby lørdag spillede 2-2 hjemme mod KoldingQ. Desuden sluttede kampen Vildbjerg-Fortuna Hjørring 1-1, mens B93-HIK-Skjold tabte 1-0 hjemme til Hillerød og Skovbakken vandt en sikker hjemmesejr på 3-0 over OB.

BSF og Thisted har ikke været i kamp i weekenden, men BSF er med seks point efter de første to runder meget tæt på toppen og kan med en sejr i sin tredje kamp spille sig op på førstepladsen.

På Brøndby Stadion gik hjemmeholdet efter alle tre point, men en udvisning efter 35 minutter spændte ben for planerne. Det lykkedes dog Brøndby at komme på 1-0 kort før pausen, men i anden halvleg fik KoldingQ scoret til både 1-1 og 1-2, inden Brøndby fik udlignet ti minutter før tid:

“Vi gik stenhårdt efter de tre point, men når vi skal spille 55 minutter med en mand i undertal, skal vi være tilfreds med et point. Kolding er et af de hold, der kommer til at slås om DM-titlen, så derfor er det fint at få et point,” sagde Brøndbys cheftræner Rene Nielsen til klubbens facebookside efter kampen.

Det var KoldingQs tredje uafgjorte resultat i lige så mange kampe, og det betyder, at holdet lige nu er på en ottendeplads med tre point og en målscore på 3-3.