Brøndbytræner: Fint nok at spille 0-0 mod Barcelona

0
1480
Theresa Nielsen og Kristina Kragh forsøger at stoppe en Barcelonaspiller. Foto: Barcelona
Theresa Nielsen og Kristina Kragh forsøger at stoppe en Barcelonaspiller. Foto: Barcelona
Theresa Nielsen og Kristina Kragh forsøger at stoppe en Barcelonaspiller. Foto: Barcelona

En super kamp, en fremragende målmandspræstation og et okay resultat.

Sådan lyder i korte træk Brøndbytræner Peer Lisdorfs konklusioner dagen efter, at Brøndby  spillede 0-0 ude mod Barcelona i den første af to 1/16-finalekampe  i kvindernes Champions League.

“Jeg synes det var en super kamp, og sådan en kamp som vi altid ønsker og håber på. En kamp på et teknisk højt niveau og med mange eksplosive spillere, så jeg synes den havde et højt internationalt snit over sig, og det er jeg rigtig godt for spillernes udvikling at være med i sådan et opgør. Vi fik en uafgjort med hjem, og selv om det er ærgerligt at vi ikke får et udebanemål, så må vi i bakspejlet være realistisk og sige at de også havde muligheder for at score så det var et fint resultat,” siger Peer Lisdorf.

Barcelona lagde ud i et højt tempo, men efter 12-14 minutter fik Brøndby rystet nerverne af sig og blev mere modige. Mod slutningen af første halvleg hyavde holdet nogle muligheder, men efter pausen fik Barcelona et nyt overtag, og kun en stærk præstation af jenny Olsson i Brøndbymålet forhindrede værterne i at score.

“Jenny stod supergodt, synes jeg. Hun tager det der skal komme og så også lidt udover det. Hun har sådan en præstation som man også kan forvente og ønske, når man spiller en svær udekamp i Champions League,” siger Peer Lisdorf.

Kom ud og se returkampen

Han tager masser af gode ting med til den afgørende returkamp på onsdag, hvor Brøndby forventer op mod 3000 tilskuere:

“Vi tager herfra med rigtig mange positive ting til hjemmekampen, men vi ved også at det igen blive en meget intens og jævnbyrdig kamp igen, hvor vi virkelig skal være på mærkerne, og jeg tror også vi kan slå dem. Vi har gode muligheder for jeg tror de gør tingene meget på samme måde, hvor jeg mener at vi med vores rutine og gode forberedelse kan finde nogle gode løsninger mod dem. Man skal komme ud og se returkampen fordi det bliver spændende og underholdende, med spillere på et højt teknisk niveau og med to hold der begge ønsker at spille fremadrettet fodbold,” opfordrer Brøndbys cheftræner.