Sundbys U13-piger vinder kampe på samlebånd

0
1692
Sundbypigerne efter lørdagens sejr over FA 2000. Foto: Sundby BK
Sundbypigerne efter lørdagens sejr over FA 2000. Foto: Sundby BK
Sundbypigerne efter lørdagens sejr over FA 2000. Foto: Sundby BK

Fem sejre i fem kampe og en målscore på 40-5.

U13-pigerne fra Sundby Boldklub har været ustoppelige i den københavnske 9-mandsrække dette efterår, og efter sæsonens sidste kamp i lørdags, kan Sundby kalde sig for uofficielle U13-københavnsmestre for tredje sæson i træk.

“Pigerne har ikke tabt til et andet københavnerhold fra egen årgang i over halvandet år og det bedste af det hele er, at årgangen stadig indeholder meget uforløst potentiale, har en bred trup og et godt sammenhold, så det  kan blive rigtigt sjovt i årene fremover,” beretter klubben på sin hjemmeside.

Senest blev det til en 4-3-sejr over FA 2000 fra Frederiksberg, og den gode stime er undervejs blevet krydret med et Danmarksmesterskab i beach soccer.

Og det er ikke kun 9-mandsholdet, der klarer sig godt. Klubbens to U13 7-mandsholdet topper deres række med en endnu bedre målscore end 9-mandsholdet (82-13 og 59-14).

“Årsagen til pigernes flotte resultater er det store stykke arbejde trænergruppen har lagt for dagen gennem flere år med at opbygge årgangen på den rigtige måde. Dertil kommer den velafmålte træning, som pigerne får på SB Akademiet. Kampe og træning mod akademidrengene giver dem et forspring i pigekampene,” lyder det på hjemmesiden.

Sundbys kampe i U13 9-mandsrækken under DBU København efterår 2013:

  • Sundby – AB Tårnby 5-1
  • Sundby – HIK/Skjold/B93 a ka HSB Copenhagen 17-1
  • Dragør – Sundby 0-5
  • Sundby – Hvidovre IF 9-1
  • FA 2000 – Sundby 2-4