Denni Conteh fyret i BSF

0
2703
Denni Conteh nåede tre år som cheftræner for BSFs bedste fodboldkvinder.
Denni Conteh nåede tre år som cheftræner for BSFs bedste fodboldkvinder.
Denni Conteh nåede tre år som cheftræner for BSFs bedste fodboldkvinder.

Ballerup-Skovlundes 3-2-nederlag lørdag til Taastrup i 3F Ligaen blev Denni Contehs sidste som cheftræner for BSF.

Efter tre år som cheftræner blev han og klubben mandag enige om at afbryde samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor man takker Denni Conteh for samarbejdet og ønsker ham held og lykke fremover. Ny træner bliver indtil videre assistenttræner Jesper Stougaard, der foreløbig overtager posten frem til nytår.

“Vi har været tilfredse med Denni, men vi er ikke helt enige om strategien. Vi har en vision om at skabe en rød tråd fra U13 og op til 3F Ligaen, og vi vurderer, at der brug for friske øjne på 3F-trænerposten for at skabe denne røde tråd,” siger klubbens kommercielle direktør Christian Taylor til FODBOLD FOR PIGER.

Christian Taylor lægger ikke skjul på, at bekymrende mange skader i 3F ligatruppen, hvor fire-fem nøglespillere lige nu er ude, har været medvirkende til trænerskiftet.

“Vi har kolossalt mange skader, og vi har ikke råd til flere, så derfor er det nødvendigt, at der sker noget nu,” siger Christian Taylor.

Han forventer at have en ny assistenttræner klar inden ugens udgang. Samtidig bliver målmandstræner Martin Madsen også assistenttræner, og så vil der blive knyttet endnu en fysioterapeut til den skadesplagede trup.

Ballerup-Skovlunde ligger lige nu på en femteplads efter syv kampe, hvor det er blevet til to sejre, to uafgjorte og tre nederlag.

“Resultaterne har været for svingende og det er alfa og omega at vi får skrabet de fornødne point sammen. I sær bliver de to næste hjemmekampe mod OB og Skovbakken vigtige. Men resultaterne er ikke den vigtigste opgave for Jesper. Det vigtigste er at få skabt noget, som vi kan bygge videre på efter vinterpausen,” siger Christian Taylor.