Fortuna var foran 2-0 men tabte i Champions League

0
697

Fortuna LogoFortuna Hjørring fik en onsdag en fantastisk start på sin første 1/16-finale i årets udgave af kvindernes Champions League. På udebane mod italienske Tavagnacco kom nordjyderne på både 1-o og 2-0 i første halvleg, men et aggressivt kæmpende italiensk mandskab fik trykket sig tilbage i kampen, og da dommeren fløjtede af, stod den 3-2 i italiensk favør på måltavlen.

Florentina Olar og Karoline Smidt Nielsen stod for Fortunas to scoringer, der faldt efter bare 11 og 17 minutter. Tavagnacco scorede sit første  mål tre minutter senere, og i første halvlegs overtid blev det til 2-2. I det 74. minut sørgede indskiftede Maria Zuliani for Tavagnaccos tredje mål.

 

“Jeg havde håbet på, at vi kunne holde det uafgjorte resultat, men vi får scoret to mål på udebane – og det er godkendt. Det ærgrer mig lidt, at vi lader to af deres mål gå ind. Det kunne vi have undgået. Men når det er sagt, så har Tavagnacco stor ære af kampen. De var aggressive og formåede at stresse os med deres høje pres,” sagde cheftræner Brian Sørensen efter kampen til Fortuna Hjørrings hjemmeside.

Returkampen spilles på onsdag den 16. oktober klokken 18.30 på Hjørring Stadion. Der er gratis adgang.