Oure Fodbold Akademi slog OBs U18 DM-piger

0
1403
Oures målscorere: Alberte Remmer og Nynne Wicmann.
Oures målscorere: Alberte Remmer og Nynne Wicmann.
Oures målscorere..

Oure Fodbold Akademi, som til dagligt spiller i Fynserien, vandt torsdag aften 2-1 hjemme over OBs u18 DM piger. Et stort skridt for Oure-pigerne, lyder det i mail fra fodboldakademiet, som har sendt denne beretning om kampen:

Kampen var rimelig lige, med højt pres fra begge hold, men efter cirka 25 minutter scorede Oures Alberte Remmer til 1-0. Alberte afdriblede to OB-spillere og placerede bolden sikkert modsat målmanden.

Efter halvlegen startede OB med et højt pres, som resulterede i en udligning efter cirka 15 minutter.  En hurtig OB-kantspiller kom til baglinjen og lagde bolden skråt tilbage i fødderne på en midtbanespiller, der gjorde det til 1-1.

Presset fortsatte og begge hold var ivrige efter at vinde. Kampen var meget lige og intens, indtil Oure fik tilkæmpet sig et hjørnespark cirka 15 minutter inden slutfløjtet. Oures midtbane Cecilie Ejlsborg lagde bolden flot ind over målet, hvor Nynne Wichmand kunne heade bolden flot ind.

OB var meget offensive i slutfasen og satte en ekstra spiller op i angrebet, men Oure formåede at holde resultatet og kampen sluttede dermed 2-1.

Alt i alt en flot og intens kamp, som både Oures og OBs trænere var tilfredse med.