Thomas Rasmussen stopper som cheftræner i Taastrup FC

0
3406
Tidligere landsholds- og Brøndbyspiller Thomas Rasmussen startede som 3F-træner i Taastrup FC i juli.
Tidligere landsholds- og Brøndbyspiller Thomas Rasmussen startede som 3F-træner i Taastrup FC i juli.
 Thomas Rasmussen ved præsentationen som 3F-træner i Taastrup FC i juli.

Efter mindre end fem måneder i jobbet har den tidligere fodbold-proff Thomas Rasmussen sagt sin stilling op som cheftræner for Taastrup FCs 3F-ligahold. Thomas Rasmussen har fået “et fuldtidsjob indenfor herreverden, som han ikke kunne sige nej til”, forklarer han til Taastrup FCs hjemmeside.

“Det er et drømmejob sammen med nogle mennesker, jeg kender rigtig godt,” siger Thomas Rasmussen, der endnu ikke vil afsløre andet, end at det ikke er et trænerjob.

Svært efterår

Thomas Rasmussen kom til Taastrup FC i juli og må se tilbage på en resultatmæssig svær periode. Taastrup FC ligger isoleret i bunden af 3F Ligaen, og det er blevet til bare én sejr og to uafgjorte resultater i efterårets 12 kampe.

“Der har været udfordringer undervejs med holdet, men jeg synes, det har været spændende, og jeg er ekstremt glad for min tid i Taastrup, hvor alle har behandlet mig godt. Så jeg fortryder bestemt ikke, at jeg sagde ja til jobbet. Jeg fik prøvet nogle ting af, og jeg har udviklet mig,” siger Thomas Rasmussen.

Trup med potentiale
Trods de mange nederlag, ser den tidligere landsholdsspiller og professionelle fodboldspiller i bl.a. Brøndby, Hansa Rostock og Lyngby en spændende fremtid i Taastrup FC.

“Taastrup er en klub med udviklingsmuligheder. Holdet kan godt rykke sig, da der er et stort potentiale i spillertruppen, og hvis den bliver suppleret med lidt nye spillere, ser det rigtigt spændende ud. For mig at se har truppen rykket sig en del i efteråret, og jeg håber, at holdet bliver ved med at udvikle sig,” siger han til klubbens hjemmeside.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal tage over efter Thomas Rasmussen. Men som klubben skriver, så spilles den næste betydningsfulde kamp først den 22. marts 2014, så der er god tid til at finde en ny cheftræner.