U16: Hvalsø IF slutter sæsonen på Farum Park

0
1486
Hvalsø IFs U16-piger, som søndag den 10. november slutter sæsonen på FC Nordsjællands kunstgræs.
Hvalsø IFs U16-piger, som søndag den 10. november slutter sæsonen på FC Nordsjællands kunstgræs.
Hvalsø IFs U16-piger, som søndag den 10. november slutter sæsonen på FC Nordsjællands kunstgræs.

Hvalsø IF, som i sidste weekend sikrede sig endnu en sæson i den sjællandske U16 mester 2, har længe glædet sig til sæsonens sidste kamp. Ikke fordi pigerne er trætte af at spille fodbold, men fordi den sidste kamp mod Farum bliver noget helt specielt. Den skal nemlig spilles på Farum Park, som til daglig er hjemmebane for FC Nordsjællands superligamandskab.

“Det er virkeligt stort for disse unge spillere at få lov at spille på så stort et stadion. Jeg garanterer, at holdet vil gøre alt for endnu en gang at sejre,” siger Hvalsøs træner Per Sørensen, som dermed henviser til Hvalsøs første kamp mod Farum: Den sluttede 2-0 til Hvalsø efter en meget tæt kamp.

Inden det går løs i Farum gælder det dog sæsonens næstsidste kamp. Den spilles lørdag den 2. november mod Fremad Nord, som ligger i bunden. Den kamp kan Hvalsø IF gå til med nerverne nogenlunde i ro. Takket være en 4-2-sejr i sidste weekend over Lyngby røg Hvalsø nemlig op på ni point på syvendepladsen, og dermed sikrede holdet sig endnu en sæson i den næstbedste sjællandske række.

Kampen på Farum Park spilles søndag den 10. november kl. 14.

Har du også en spændende nyhed om dit hold eller klub, så skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk