FC Øresunds U16-træner: Alt er gået op i en højere enhed

0
776
FC Øresunds U16-piger fotograferet på Milan & Inters hjemmebane San Siro.
FC Øresunds U16-piger fotograferet på Milan & Inters hjemmebane San Siro.
FC Øresunds U16-piger fotograferet på Milan & Inters hjemmebane San Siro.

“Alt er gået op i en højere enhed”.

Sådan lyder det fra en superstolt Gitte Stusgaard, træner for FC Øresunds U16-piger, som i sidste uge vandt 3-1 ude over Herlev og dermed slutter efterårssæsonen som vinder af pulje 2 i DBU Sjællands række 2.

Gitte Stusgaard overtog U16-pigerne i august. På det tidspunkt havde ingen af de 23 piger i truppen  spillet 11-mandsfodbold før, men de er gået engageret til opgaven og er mødt talstærkt frem til træning gennem hele efteråret:

“Stor ros til samtlige piger skal lyde herfra for deres gode indstilling. Udover at den har stået på hård træning på fodboldbanen, har den også stået på styrketræning, turneringskampe i række 2 pulje 2 og til slut har holdet været til Limone Cup i Italien i uge 42,” fortæller Gitte Stusgaard.

3-1-sejren over Herlev kom i hus efter en stærk første halvleg, hvor pigerne spilledenoget af det  flotteste fodbold hidtil i sæsonen, beretter Gitte Stusgaard. Derfor ser hun frem til foråret, hvor FC Øresunds U16-hold skal spille i række 1.

“Hvis pigerne forsætter den gode stil de her har sluttet sæsonen af med, så kan jeg som træner sammen med min assistent kun se positivt fremad og glæde os til at det bliver forår igen,” lyder det fra Gitte Stusgaard.

FC ØRESUNDS RESULTATER I U16 RÆKKE 2:

  • Fremadnord-FC Øresund 7-3
  • FC Øresund-Humlebæk BK 5-5
  •  FC Øresund-Herlev IF 3-0
  • Bagsværd BK-FC Øresund 1-9
  • Hareskov IF-FC Øresund 0-8
  • Humlebæk BK-FC Øresund 1-3
  • FC Øresund-Hareskov IF 2-2
  • FC Øresund-Fremadnord 2-1
  • Herlev IF-FC Øresund 1-3
  • FC Øresund-Bagsværd BK (udeholdet har trukket sig)