Julie Rydahl Bukh stopper efter 13 år på topplan

0
3341
Julie Rydahl Bukh i en kamp mod Fortuna Hjørring, som hun også har repræsenteret i sin lange karriere.
Julie Rydahl Bukh i en kamp mod Fortuna Hjørring, som hun også har repræsenteret i sin lange karriere.
Julie Rydahl Bukh i en kamp mod Fortuna, som hun også har repræsenteret i sin lange karriere.

Brøndbyspilleren Julie Rydahl Bukh har valgt at stoppe karrieren ved udgangen af 2013.

31-årige Bukh kan efter 13 år på absolut topniveau i både dansk og international topfodbold se tilbage på en fantastisk karriere med et væld af titler på cv’et. ”Rylle” som hun bliver kaldt, har bl.a. vundet ni danske mesterskaber og seks pokaltitler med BIF samt et enkelt DM med Fortuna Hjørring, og så var hun igennem hele sin karriere en del af det danske landshold på både U- og A-niveau. I sine sidste kampe på landsholdet var hun med til at vinde bronze ved EM i Sverige tidligere på året.

Julie kom til Brøndby i 2001 og var en del af en gylden periode, indtil hun i 2009 fortsatte karrieren i udlandet. Det blev til korte ophold i Linköpings FC, Sydney FC, Fortuna Hjørring og amerikanske Pali Blues, før hun igen vendte hjem til Vestegnen og fra 2011 og frem igen har været med til at skabe en ny guldalder for Brøndbys 3F-kvinder.

Cheftræner Peer Lisdorf knytter følgende ord til stjernespilleren:

“Udover at ”Rylle” er en dygtig spiller er hun også en fantastisk person, så hun har betydet rigtig meget for os. Hun er stort set altid i godt humør og positiv, og den energi smitter af på både trænere og holdkammerater. Og så er hun også en vinder, for hun har stort set vundet mesterskaber hvert år, uanset hvor hun har spillet”.

På banen er Julie kendt som en spiller der altid forsøger at udfordre sine direkte modstandere. Hør Julie Rydahl fortælle om sin beslutning på Kanalsport.

Julie Rydahl Bukh hyldes af hovensponsor Benny Winther fra Skanlog efter søndagens kamp mod BHS.
Julie Rydahl Bukh hyldes af hovensponsor Benny Winther fra Skanlog efter søndagens kamp mod BHS.