U18: Brøndby har kurs mod førstepladsen

0
1027
Freja Sørensen Abildå har scoret en af sine fire mål. Foto: Brøndby IF
Freja Sørensen Abildå har scoret en af sine fire mål. Foto: Brøndby IF
Freja Sørensen Abildå har scoret en af sine fire mål. Foto: Brøndby IF

Brøndby har kurs mod førstepladsen i U18 DM-ligaen efter en overbevisende 5-1-sejr søndag over Næsby.

Brøndby er på andenpladsen med 20 point ligesom topholdet KoldingQ. Men Brøndby har spillet to kampe færre end Kolding, og inden holdene går på juleferie om halvanden uge, skal Brøndby spille to kampe mod bundholdene B93-HIK-Skjold og Thisted FC, mens de øvrige tophold kun har én kamp tilbage inden pausen.

Søndagens sejr blev hentet hjem på to mål i første halvleg og tre i anden halvleg. U17-landsholdsspilleren Freja Sørensen Abildå scorede hele fire gange, mens hendes landsholdskollega Frederikke Lindhardt stod for en enkelt scoring.

Brøndby-træner Rene Nielsen var efter kampen mere end tilfreds med holdets præstation:

“Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os. Vi havde revanche til gode fra vi var derovre sidst og fik en øretæve (4-1 til Næsby i november 2012, red), så det var dejligt at få sat tingene på plads,” sagde han efter kampen i et video-interview på Brøndbys facebookside.

Han tror på, at Brøndby kan hente alle seks point i efterårets to sidste kampe, selv om det kan blive svært:

“Alle vil forvente, at vi skal have tre point i hver kamp, og det gør vi selvfølgelig også selv. Men det er altid svært, når man er med i toppen og skal møde bunden, for så regner alle med, at vi skal skabe kampene. Det tror jeg nu også at vi kan. Hvis vi spiller som i dag, så er jeg ikke i tvivl om, at vi kan få to gange tre point,” sagde Rene Nielsen til facebooksiden.

WEEKENDENS RESULTATER I U18 DM-LIGAEN:

Fortuna Hjørring-Hillerød 3-0
Vildbjerg-Varde 0-3
OB-BSF 1-1
KoldingQ-Team Viborg 3-1
Skovbakken-Thisted FC 8-3
Brøndby-Næsby 5-1