0
726
En af Hillerøds scoringer kan ses på dette youtubeindslag.
En af Hillerøds scoringer kan ses på dette youtubeindslag. Se linket i bunden af artiklen.

Hillerøds U18 DM-piger, der i forrige weekend tabte til topholdet BSF, er på sejrskurs igen efter en søndagens kamp mod Team Viborg.

I et tæt spillet opgør hentede Hillerød en 3-0 sejr, og dermed er Hillerød nu oppe på 15 point og en fjerdeplads – et point efter KoldingQ og BSF i top 2.

“Kampen var præget af to gode fodboldhold, der stod godt til hinanden. Men samlet set havde Hillerød flere chancer end Team Viborg, og derfor var resultatet fortjent. Hillerød-pigerne viste over hele linjen, at de  udstrålede ro og tålmodighed, som ind imellem blev krydret med rigtig godt spil og tro, vilje og fight. Det viser, at de er på vej i den rigtige retning,” lyder Hillerøds egen vurdering af kampen.

Anne-Sophie Svartstein scorede til 1-0 og 2-0 i hhv. første og anden halvleg, mens Nanna Hvarness gjorde det til 3-0. Ved stillingen 1-0 havde Viborg et skud på overliggeren og gæsterne formåede i en periode at lægge et godt tryk på Hillerød. Men  Hillerød fik kæmpet sig tilbage og det sidste kvarters tid var det hjemmeholdet, der styrede begivenhederne.

Hillerød sidder over i næste weekend, hvorefter det gælder Fortuna Hjørring på udebane. Samme Fortuna møder på søndag Team Viborg.

Se et youtubeklip her med et af Hillerøds mål her.