BSF klar med nye 3F-spillere

0
1914
Emilie Brøndum vender tilbage til BSF, hvor hun bliver en af fem nye i 3F Ligatruppen. Arkivfoto: BSF
Emilie Brøndum vender tilbage til BSF, hvor hun bliver en af fem nye i 3F Ligatruppen. Arkivfoto: BSF
Emilie Brøndum vender tilbage til BSF, hvor hun bliver en af fem nye i 3F Ligatruppen. Arkivfoto: BSF

OPDATERET Der bliver flere nye holdkammerater at hilse på, når Ballerup Skovlunde Fodbolds 3F Ligahold på mandag mødes til den første træning efter julepausen.

Fire nye spillere har lavet aftaler med BSF i vinterpausen, og BSF er dialog med endnu en spiller. Dermed er det et styrket BSF, der går i gang med forberedelserne til forårssæsonen, hvor BSF skal kæmpe for at komme væk fra den øjeblikkelige sidsteplads.

De nye spillere er Camilla Christensen, Simone Andersen, Emilie Brøndum-Jensen og canadiske Adrienne Lough. Desuden er BSF i dialog med Katrine Abel, der ligesom Camilla og Adrienne kommer fra det nu nedlagte 3F Ligahold i Taastrup. Katrine Abel har dog endnu ikke besluttet sig, oplyser hun til FODBOLD FOR PIGER.

Blandt de nye spillere er Emilie Brøndum-Jensen et velkendt ansigt i BSF-kredse. Hun har tidligere været en markant spiller på klubbens U18 DM-hold og har også optrådt enkelte gange for 3f Ligaholdet, ligesom hun har en fortid på flere ungdomslandshold.

Cheftræner Jesper Stougaard siger om de nye spillere:

“Adrienne er en kontant canadisk midterforsvarer og  Camilla en teknisk god central midtbanebanespiller. Emilie, med en fortid hos BSF som ungdomsspiller, er vendt tilbage efter pause med fornyet energi og kræfter til at gøre en offensiv forskel i Ligaen. Simone er et talent, der bliver tilknyttet truppen i sammenhæng med hendes skole i Nyborg. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med pigerne, og er sikker på de vil passe perfekt ind i både truppen og vores nye koncept og struktur”.

(Senest opdateret torsdag 2. januar kl. 22.55)