Sammensat U10-hold vinder endnu et stævne

0
2000
ATI-pigerne efter sejren i U10-stævnet Hansen/Nissen Cup.
ATI-pigerne efter sejren i U10-stævnet Hansen/Nissen Cup.
ATI-pigerne efter sejren i U10-stævnet Hansen/Nissen Cup.

Et sammensat hold af U10-piger fra fire jyske klubber har netop vundet deres tredje indendørsstævne ud af fire mulige. Pigerne træner sammen hver søndag i ATI Fodbold, og de har gennem vinteren deltaget i fire stævner, hvoraf det senest er blevet til en sejr i Hatting/Torsteds julestævne ”Hansen/Nissen Cup”. Her spillede pigerne mod hold fra Lund, Løjt IF og Hedensted i den indledende pulje, og de sluttede i finalen, som blev vundet 4-1 over ”De seje piger” fra Billund IF.

ATI står for Accelleret Teknisk Indlæring og har base i Vildbjerg. Pigerne træner i løbet af ugen med deres klubhold, men mødes om søndagen i ATI, hvor de også træner sammen med drenge. Formålet er at styrke pigernes tekniske niveau ud fra en filosofi om, at de udvikler sig bedst i små grupper og med de rigtige øvelser:

“Læringssynet er, at alt hvad du kan med højre, skal du kunne med venstre. Alt hvad du kan forlæns, skal du kunne baglæns. Alt, hvad du træner, skal du gøre koncentreret/fordybet. Bevægelserne skal være rigtige. Når du mærker bevægelsen, så mærker du udviklingen. Alt gøres med smil –  også i pauserne,” lyder det på ATIs hjemmeside, ati-fodbold.com.

Vinderholdet fra ATI består af 11 piger, hvoraf to er U11-piger, de øvrige er U10. Pigerne ses her på siden efter sejren i Hansen/Nissen Cup:

Cecilie Ebdrup (Vildbjerg SF) Sara Borring Justesen, Julie Rasmussen, Julie Mathiasen (Alle 3 fra Houlkjær IF), Sofie Wiborg (Snejbjerg IF), Therese Guldager (Ravnsbjerg IF) og en skadet Mathilde Hansen (Vildbjerg SF).  ATI fodbold piger er en sammensat gruppe, som består af 11 piger primært fra U10. Der deltager også 2 piger fra U11.