Katrine Veje skifter fra svensk storklub til Brøndby

0
1716
Katrine Veje har tidligere spillet i OB og Malmø - nu trækker hun i Brøndbytrøjen.
Katrine Veje har tidligere spillet i OB og Malmø - nu trækker hun i Brøndbytrøjen.
Katrine Veje har tidligere spillet i OB og LdB FC Malmø – nu trækker hun i Brøndbytrøjen.

De forsvarende danske mestre fra Brøndby har sikret sig endnu en dansk landsholdsspiller. Det er den 22-årige kantspiller Katrine Veje, som skifter fra den svenske storklub LdB FC Malmö. Katrine Veje, der er har spillet 54 A- og 37 U-landskampe, har skrevet kontrakt frem til sommeren 2015.

Cheftræner Peer Lisdorf siger om den nye profil:

“Katrine Veje er en målfarlig, drible stærk og hurtig teknisk dygtig spiller, med et super godt spark. Hun har favorit position på venstre midtbane, hvilket passer vores hold rigtig godt, som afløser for Julie Rydahl der har stoppet sin fodbold karriere. Veje har nogle af de samme spidskompetencer som Rylle, hvor især hendes direkte udfordringer imod modstandernes back og gode indlæg vil blive til stor gavn for holdet”.

Katrine Veje, der blev årets talent i 2007, har vundet det svenske mesterskab og spillet Champions League med Malmö. Som landsholdsspiller var hun blandt andet med til at vinde bronze ved sommerens EM i Sverige:

“Veje var efter min mening Danmarks bedste spiller i semifinalen imod Norge ved sommerens EM slutrunde, hvor hun for alvor foldede sig ud og fik vist sine kvaliteter på den store scene. Hun har derfor, trods sin unge alder allerede stor international erfaring, som hun skal bidrage med til klubben og videregive til holdets mange unge spillere. Jeg tror Veje hurtig bliver integreret på holdet da hun har kendskab til flere af vores spillere. Hun passer godt til vores spillestil og jeg forventer derfor et positivt samarbejde, hvor vi i fælleskab får opfyldt hendes og holdets målsætninger,” siger Lisdorf.

Ud over Katrine Veje har Brøndby også skrevet kontrakt med  Julie Tavlo og Louise Kristiansen.