Sundbys U13-piger tabte træningskampe: Det var lærerigt

0
1735
Sundbys U13-piger fotograferet i efteråret.
Sundbys U13-piger fotograferet i efteråret.
Sundbys U13-piger fotograferet i efteråret.

“To lærerige nederlag”. Sådan siger Kasper Klarskov Nielsen, træner for Sundbys U13-piger, om to træningskampe, som hans ambitiøse piger har spillet i de seneste uger. I strid vind og kulde mødte Sundby hhv. Greve og HIK i Kløbermarken, et stort område med fodboldbaner på Amager. Her blev det til nederlag på 0-6 og 2-4.

“I første kamp mod Greve taber vi 0-6 til et yderst velspillende hold. Holdet regnes for et af de bedste i årgangen i Danmark, så nederlaget var forventet. Alligevel var vi lidt ærgerlige over et par brændte chancer på Greves fremragende keeper, der i øvrigt træner på U14 DBU Talentcenter, og så 2-3 indkasserede mål inden for de sidste 5-10 minutter,” rapporterer Kasper Klarskov Nielsen.

Mod HIK kom Sundby hurtigt bagud med to mål, menpigerne kom igen, selv om overmagten var for stor.

“HIK har rigtig mange dygtige individualister, som tør og vil udfordre. Det tyder lovende for fremtidens pigefodbold og ros til træneren for, at have skabt et sådan miljø, hvor man tør udfordre og tør fejle. Vi ser i de to kampe hvor overliggeren er for sjællandske hold. Vi vil arbejde hårdt for at nå samme niveau og glæder os til fremtidige møder,” siger Kasper Klarskov Nielsen.

Har du også en nyhed om dit hold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk