Nyt fodboldcollege for piger åbner i Holbæk

0
928
Lotte Klejs Rasmussen, der underviser på det nye fodboldcollege har selv spillet på allerhøjeste niveau. Privatfoto
Lotte Klejs Rasmussen, der underviser på det nye fodboldcollege har selv spillet på allerhøjeste niveau. Privatfoto
Lotte Klejs Rasmussen, der underviser på det nye fodboldcollege, har selv spillet på højeste niveau.

Har du ambitioner om at blive en af landets bedste fodboldspillere, og vil du i gymnasiet eller tage en HF efter folkeskolen, så bør du kigge nærmere på Stenhus Gymnasium i Holbæk.

Her åbner man nemlig til august et Fodbold College for piger. Og det er et tilbud til alle fodboldspillere – uanset nuværende bopæl.

”Der er mulighed for at bo på Stenhus Kostskole, som ligger lige op ad gymnasiet. Her bor allerede elever og spillere fra Basketball, Badminton og Fodbold College for drenge,” fortæller Lotte Klejs Rasmussen, der selv har spillet fodbold i landets bedste række for Skovbakken og BK Skjold (i dag Fodboldalliancen B93/HIK/Skjold, red.).

Hun underviser i idræt og psykologi på Stenhus Gymnasium og HF, og fra sommer tager hun fat på fodboldlinjen.

”Vi kan tilbyde kvalificeret træning – både fodboldmæssigt, fysisk og mentalt. Vi har to fysiske trænere tilknyttet, som vil arbejde med fodboldspecifik og præstationsoptimerende styrketræning, herunder også kostvejlede.”

 ”Derudover vil en mentaltræner give pigerne redskaber til at præstere bedre på fodboldbanen – individuelt og som hold, og slutteligt vil jeg så stå for den tekniske og taktiske træning,” fortæller Lotte Klejs Rasmussen, der er i fuld gang med at tage DBU’s A-træner-uddannelse.

Vil du vide mere om Elite Fodbold College for piger, så klik her 

Der er åbent hus mandag 27. januar, hvor du har mulighed for at se faciliteterne og få en snak med trænere og undervisere.