To danske klubber med til påsketurnering hos svensk topklub

0
864
BSFs årgang 00, her fotograferet efter et stævne i weekenden i Herlev, skal med i stærkt besat svensk påsketurnering.
BSFs årgang 00, her fotograferet efter et stævne i weekenden i Herlev, skal med i stærkt besat svensk påsketurnering.
BSFs årgang 00, der her ses efter et stævne i weekenden, skal med i stærkt besat svensk påsketurnering.

Det bliver med dansk deltagelse, når en af nordens stærkeste kvindeklubber, svenske Tyresø FF, til påske afvikler den stærkt besatte Nordic Invitational Cup 2014, som er en turnering for årgang 00. 

Seks svenske, fire norske, fire finske og to danske hold er tilmeldt turneringen, som spilles 17.-21. april. De to danske hold er Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) og Aab, som i Sverige har udsigt til at møde skandinaviske topklubber som bl.a. LdB FC Malmö, AIK Stockholm og arrangørklubben Tyresø FF.

“Der er ingen tvivl om, at det bliver en særdeles lærerig og spændende oplevelse, der venter pigerne og ikke mindst er det altid sjovt at møde stærke udenlandske modstandere i tiden op til sæsonstart,” skriver BSF på sin hjemmeside.

Tyresø FF har hjemme i Stockholm og er en af topklubberne i Damallsvenskan, den svenske pendant til 3F Ligaen. Klubben har blandt andet den danske landsholdsspiller og tidligere BSF- og Brøndbyspiller Line Røddik Hansen i truppen, der også tællerverdens formentlig bedste betalte kvindelige fodboldspiller, brasilianske Martha da Silva, der fem gange er kåret til verdens bedste.