U18: Lyseng og Næsby klar til DM-finalestævne i futsal

0
1239
Lysengs U18-piger som til foråret skal spille i den næstbedste række og går efter DM-licens.
Lysengs U18-piger som til foråret skal spille i den næstbedste række og går efter DM-licens.
Lysengs U18-piger som til foråret skal spille i den næstbedste række og går efter DM-licens.

Det bliver den ambitiøse østjyske klub IF Lyseng, som sammen med U18 DM-holdet Næsby sætter sig på de to sidste pladser ved DM-finale-four-stævnet i futsal for U18-hold, som spilles i Nørresundbyhallen søndag den 2. februar.

Lyseng vandt weekendens semifinalestævne i Arena Assens med Næsby på andenpladsen, og dermed skal Lyseng møde Brøndby i den første kamp ved DM-finalestævnet, mens Næsby skal op mod Ballerup-Skovlunde, der vandt over Brøndby i det østdanske semifinalestævne i lørdags.

 IF Lyseng spiller i den næstbedste U18-række og går efter at få U18 DM-licens, og ved stævnet i søndags viste østjyderne, at de godt kan spille med på højeste niveau. De slog Næsby fra U18 DM-ligaen med 5-0, mens det blev til 2-0 over SIK Horsens, 0-2 til Raarup GIF og 2-0 over Dybbøl IU. Topsorer med tre mål hver blev Camilla Holmbo Arentoft og Tasha Frederiksmose.

Holdet, som sikrede billetterne til futsalfinalestævnet bestod af disse spillere: Målmand/forsvar: Josephine Egelund, Amalie Tolbøl, Louise Rosenkvist, Cecilie Frandsen, Kamma Glad og Minna Have. Offensiv/angreb: Emma Riis, Nicoline Lyngsbo, Camilla Holmbo Arentoft, Tasha Frederiksmose og Majsaa Kais. Skadet: Tegist Villefrance og Asta Krabbe.