Lyngs Idrætsefterskole vandt DGIs landsmesterskab

0
1259
Pigerne fra Lyngs efter finalesejren i Aarup.

Med en sikker finalesejr på 6-0, blev det U18-pigerne fra Lyngs Idrætsefterskole, som løb med guldet ved DGIs Landsmesterskabsstævne, der blev spillet i weekenden i Aarup på Fyn.

De fem piger fra Lyngs Idrætsefterskole spillede sig til finalen via ti kampe som ubesejret, og dermed satte de en tyk streg under den styrke, de har vist gennem hele vinteren. Her er det blevet til sejre i næsten alle de stævner, de har deltaget i. Kun ved et enkelt stævne, er Lyngs-pigerne sluttet på 2. pladsen.

At pigerne fra Lyngs Idrætsefterskole er så stærke, er ikke så overraskende. Cecilie Dræby, Emilie Hove, Kathrine Hedegaard, Rikke Dybdahl og Louise Skydt er vant til at spille på højt niveau. Pigerne var en del af det Thisted-hold, som i sidste sæson vandt U18 DM-ligaen sammen med træner Keld Østergaard, og på nær Kathrine, så spiller de alle i dag U18-fodbold i Lemvig, hvor de har Keld Østergaard som træner. Samme Keld træner også pigerne på fodboldlinjen på Lyngs Idrætsefterskole.