Ny støtteforening styrker pigefodbolden i Roskilde

0
901
Et stort udsnit mange deltagerne samlet til fællesfoto under den store indendørs teknikdag i søndags.
Et stort udsnit mange deltagerne samlet til fællesfoto under den store indendørs teknikdag i søndags.
Fællesfoto med de fleste af pigerne under den store indendørs teknikdag i søndags.

Da 66 fodboldpiger fra klubber i hele Roskilde Kommune i søndags var samlet til halvanden times tekniktræning i Gundsølille Hallen, var det et af flere tiltag, som er kommet i stand takket være en ny forening, Pigefodboldens Støtteforening.

Støtteforeningen blev dannet i 2013 med det formål, at give fodboldglade piger i Roskilde og omegn en ekstra medspiller uafhængig af klub eller alder, og siden er det blevet til forskellige aktiviteter, hvoraf søndagens teknikdag for U9-U12-årgangene bare var den seneste.

“Formålet var at arbejde med fodboldteknik og temaet var én pige, én bold og der blev arbejdet med driblinger, finter, skudteknik,  vendinger og løb med bold. Efter træning var der frugt og juice til de 66 glade fodboldpiger fra 7 forskellige klubber, som havde arbejdet benhårdt og koncentreret over halvanden time,” fortæller støtteforeningen til FODBOLD FOR PIGER.

Pigefodboldens Støtteforening er klar med flere teknikdage i foråret. Tilmelding kan ske via af foreningens hjemmeside www.støtpigerne.dk.