FODBOLD FOR PIGER søger sponsorer

0
849
FODBOLD FOR PIGER dækker bredt. Her er det DBU Sjællands U13-pokalfinale.
FODBOLD FOR PIGER dækker bredt. Her er det DBU Sjællands U13-pokalfinale.
FODBOLD FOR PIGER dækker bredt. Her er det DBU Sjællands U13-pokalfinale. Foto: John Jessen Hansen

I over to år har FODBOLD FOR PIGER dækket pige- og kvindefodbold med daglige nyhedsopdateringer. Det er blevet til mere end 1000 nyheder om alt fra U9-stævner til EM for kvinder i Sverige. Vi har fået masser af respons og masser af opfordringer til at fortsætte.

Det gør vi gerne – og vi vil gerne gøre det endnu bedre. Men desværre kniber det med økonomien. FODBOLD FOR PIGER er et 100 procent frivilligt projekt. Vi får ingen økonomisk støtte, og vi har kun meget begrænsede indtægter fra bannersalg.

Derfor søger vi nu igen-igen efter sponsorer, investorer eller bannerannoncører, som vil være med til at projektet et ekstra skub. Målet er, at vi kan få økonomi nok til at gøre sitet landsdækkende, med flere nyheder fra hele landet og med mulighed for at komme bredere rundt om rækker og årgange. Desuden er der brug for økonomi til at vedligeholde og udvikle den tekniske del af sitet.

Har du lyst til at høre mere om sponsormulighederne, er du velkommen til at kontakte indehaver Steen Trolle, 29 29 45 59, eller skrive til redaktion@fodboldforpiger.dk