U18: Hillerød-træner roser sit hold efter nederlag til Skovbakken

0
992
Hillerød og Skovbakken er to af de klubber, der har
"Vi knoklede stenhårdt gennem hele kampen," roser Hillerøds træner. Foto: John Jessen Hansen
“Vi knoklede stenhårdt gennem hele kampen,” roser Hillerøds træner. Foto: John Jessen Hansen

De tabte, men Hillerøds U18 DM-træner Frank Viggo Rasmussen havde alligevel roser til sit hold efter søndagens hjemmekamp mod Skovbakken, som kunne rejse hjem til Aarhus med en 3-1-sejr i bagagen.

For Hillerøds spillere knoklede for sagen i samtlige 90 minutter. De mødte bare et hold, som ifølge Frank Viggo Rasmussen er blandt de to bedste i rækken, og som skal regnes som favorit til DM-guldet sammen med KoldingQ:

”Skovbakken har stor bredde, er godt spillende og har nogle superdygtige individualister. Det er et virkelig godt hold og ikke et af dem vi skal måle os med, så resultatet er som det skal være. Det er forskellen på at ligge i toppen og så være blandt de hold på 4.-6. pladsen, som er vores målsætning for i år,” siger Frank Viggo Rasmussen.

Hillerød lagde hårdt ud med stort pres, som var den opskrift, der i sidste weekend sikrede en 1-0-sejr ude over OB i forårets første kamp. Det gav bonus, da nytilkomne Caroline Køhler scorede sit første mål i Hillerødtrøjen. Men efter ca. 30 minutter fik Skovbakken udlignet, og i anden halvleg scorede gæsterne yderligere to gange. Hillerød havde en friløber til sidst, men en stærkt spillende Skovbakken-målmand sikrede, at resultatet blev 1-3.

Foto: John Jessen Hansen
Foto: John Jessen Hansen

Hillerøds mål er den bedste halvdel

”Spillerne skal have ros for, at de arbejder stenhårdt gennem hele kampen. Tidligere ville gassen være gået af ballonen, da vi kommer bag ud i anden halvleg, men det skete ikke. Der bliver gået til makroner til sidste fløjt, og de bliver ved med at prøve at spille sig ud af situationerne,” siger Frank Viggo Rasmussen.

Hillerød er lige nu på 8.pladsen med 18 point, men stillingen er meget tæt i midten og et par sejre kan sende holdet op på den 4.-6. plads, som er målsætningen for sæsonen.

”Målet er at slutte i den bedste halvdel, så vi har rykket os i forhold til sidste sæson. Der er meget potentiale i holdet, og jeg ved, at de andre hold har respekt for os. Men det er også et meget ungt hold, og derfor skal der ikke lægges for stort pres på. Det overordnede mål er at køre holdet i stilling til efter sommerferien, hvor der skal spilles U17 DM (U18 afskaffes og erstattes af U17 og u19, red.),” siger Hillerøds træner.

Hillerød møder næste søndag Brøndby, som overvintrede på førstepladsen, men som efter nederlag på 4-1 søndag ude over Team Viborg ligger på tredjepladsen. Skovbakken er nummer ét foran KoldingQ.

Kampen Hillerød-Brøndby spilles søndag kl. 15.

RESULTATER AF WEEKENDENS RUNDE I U18 DM LIGAEN:

  • Thisted FC-B.93/HIK/Skjold 2-2
  • Fortuna Hjørring-OB 1-1
  • BSF-Vildbjerg 3-0
  • Team Viborg-Brøndby 4-1
  • Hillerød-Skovbakken 1-3
  • Næsby-Varde 0-1
Foto: John Jessen Hansen
Foto: John Jessen Hansen