875 piger på Danmarks sjoveste træningslejr i Hørsholm

0
1373
Der blev gået til sagen, selv om det ikke blev talt point. Foto: Steen Trolle
Der blev gået til sagen, selv om det ikke  blev talt point. Foto: Steen Trolle
Der blev gået til sagen, selv om det ikke blev talt point. Foto: Steen Trolle

Det gjaldt ikke om at vinde men om at være med, da 875 piger i årgangene U9-U14 i weekenden var samlet til Danmarks Sjoveste Pige Fodbold Trænings Lejr (DSPFTL), som arrangeres af Hørsholm-Usserød Idrætsklub.

Der blev ikke registreret resultater og ikke udpeget vindere, for stævnet er et træningsstævne, der kan bruges af de deltagende klubber som forberedelse til sæsonen og til at ryste spillerne sammen.

“Det skal være sjovt og underholdende og på pigernes betingelser. Det er et socialt arrangement,” forklarer Peter Birkelund, pigeformand i Hørsholm-Usserød Idrætsklub.

Det var 14. gang stævnet fandt sted siden starten i 2006, og det gik igen-igen over al forventning, siger Peter Birkelund.

“Vi har fået positive tilbagemeldinger fra alle sider. Vi har efterhånden også fået skabt en velfungerende maskine, der bakkes op af gode forældre,” siger Peter Birkelund, som også får hjælp fra klubbens ældre spillere, der fungerer som dommere.

Danmarks Sjoveste Pige Fodbold Trænings Lejr holdes igen til august som optakt til efterårssæsonen.

Horsholm Cup NET 8 Horsholm Cup NET 7 Horsholm Cup NET 6 Horsholm Cup NET 5 Horsholm Cup NET 4 Horsholm Cup NET 3 Horsholm Cup NET 2