Succesfuld introdag i Hillerød: 28 piger prøvede kræfter med fodbold for første gang

0
1135
Foto: Hillerød Damefodbold
Foto: Hillerød Damefodbold
Foto: Hillerød Damefodbold

Vejret viste sig ikke fra sin bedste side, men lidt kulde og blæst kunne ikke forstyrre glæden hos de 28 piger i alderen 6-9 år, som i sidste weekend var til introdag for nye fodboldspillere i Hillerød Damefodbold.

Talentcenterchef Lennart Funch og U15-spilleren Josefine og Line stod for træningen, og de mange nye piger gik koncentreret til opgaven og fik et par sjove timer sammen, beretter klubben.

“Hillerød Damefodbold er DBU Sjællands største klub for pigefodbold og rekruttering af nye fodboldspillere fra 6-9 års alderen er uhyre vigtig for os. Vi er meget tilfredse med arrangementet og allerede lørdag den 26. april kl. 10-12 afholder vi et tilsvarende arrangement på Hillerød stadion for piger i Hillerød kommune som går i 0-3 klasse,” fortæller  John Bjørn Olsen, formand for Hillerød Damefodbold.

Mens pigerne trænede, fortalte sportschef Michael Engstrøm pigernes forældre om livet som fodboldspiller i Hillerød Damefodbold. Der var mange positive tilkendegivelser og 15 af de nye piger har allerede meldt sig ind i klubben og flere ventes at følge efter i de kommende uger.

Foto: Hillerød Damefodbold
Foto: Hillerød Damefodbold

“Klubbens satsning på eliteoverbygningen baserer sig på, at vi fastholder en stor bredde kombineret med tiltrækning af talenter fra hele Nordsjælland. Vi er rigtig glade for, at vi igen har fået DBU Licens i den landsdækkende ungdomsliga – denne gang i U17 DM rækken. Vi oplever, at DBU anerkender vores indsats med resultaterne på Pigetalentcenter Nordsjælland og det stigende antal DBU landsholds- og talentholdspillere som Hillerød Damefodbold udvikler,” siger John Bjørn Olsen.

Hillerøds sportslige ambition er at spille 3F Liga i 2018.

“Netop nu er vi i fuld gang med at fastlægge ruten, som skal føre os derhen. Og en vigtig del er, at vi løbende rekrutterer nye fodboldspillere som også om 10 år skal fastholde ambitionen og derfor er vi rigtig glade for det flotte fremmøde til introdagen,” siger Hillerødformanden. HGI Introdag 1 HGI Introdag 2 HGI Introdag 4