Køb et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER fra 29 kr.

5
836
FODBOLD FOR PIGER blev startet i 2011 af Steen Trolle og drives på frivillig basis.
FODBOLD FOR PIGER blev startet i 2011 af Steen Trolle og drives på frivillig basis.
FODBOLD FOR PIGER blev startet i 2011 af Steen Trolle og drives på frivillig basis.

Nu kan du købe et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER og dermed støtte dækningen af dansk pigefodbold.

Vi har lavet et ultra-billigt og simpelt abonnementssystem, hvor du fra bare 29 kroner årligt kan bidrage til, at FODBOLD FOR PIGER kan fortsætte.

Det er selvfølgelig helt frivilligt om du vil være med. Selv om du ikke abonnerer, kan du fortsat læse nyhederne – i hvert fald så længe vi har råd til at fortsætte.

Der er tre abonnementstyper og beløbet dækker et helt år:

29 kroner – målrettet spillere og studerende.

99 kroner – til forældre og entusiaster.

499 kroner – til virksomheder, organisationer, klubber og rigmænd.

Du kan tegne et abonnement her.

5 COMMENTS

 1. Hej Steen
  Fedt at du har mod på at fortsætte. Ølstykke FCs Pigeafdeling vil naturligvis være nogle af de første der støtter op om dette projekt, med at købe et helårs-abonnement.
  MEN: Når jeg går videre på din betalingsside, så kommer jeg til en Pay Pal side. Der bliver jeg forhindret i at oprette en konto, idet jeg kun kan oprette en amerikansk adresse.
  Enten skal du linke til et sted hvor der er mulighed for at oprette en dansk Pay Pal, eller også skal du skrive FFPs kontonummer på hjemmesiden. Så overfører jeg mette-vuns!

  Venlige hilsner
  Henriette, Ølstykke FC

 2. Hej Henriette
  Tak for opbakningen. Hm, ja, systemet virker åbenbart ikke efter hensigten 🙁 Jeg arbejder på sagen og håber at få det rettet hurtigst muligt, så det bliver så nemt som overhovedet muligt at støtte.
  Hilsen Steen

 3. Kære Steen

  Dit initiativ og din vedholdenhed er et eksempel for alle. Desiso.com (under oprettelse) er på med et sponsorship/Abonnement.
  Ligesom Henriette fra Ølstykke FC kæmper jeg dog lidt med betalingsteknikken. Jeg prøver at sende dig pengene via PayPal, men hvis det ikke virker, må du af med kontonummeret.

  Mange hilsner
  Thomas

 4. Hej Thomas. Tak for de pæne ord – tak for løftet om et abonnement. Desværre har jeg nogle tekniske problemer med betalingssystemet, men forhåbentligt er det op at køre i løbet af et par dage, så alle, der har lyst, kan tegne et abonnement. Hilsen Steen