Næsby hyrer ny U15-træner og ruster sig til U17 DM

0
1151
Casper Nielsen - fra OB til Næsby.
Casper Nielsen - fra OB til Næsby.
Casper Nielsen – fra OB til Næsby.

Næsby Boldklub har hyret Casper Nielsen som ny træner for klubbens U15-piger. Casper kommer fra OB, hvor han arbejdet i pigeafdelingen i flere år og senest har været cheftræner for de stribedes damesenior 2-hold. Casper Nielsen har desuden et bijob som assistenttræner for det danske herre-døvelandshold.

”Casper har et godt kendskab til pigefodbolden, og vi glæder os til samarbejdet, som vi er sikker på, vil styrke vores arbejde med at fastholde landsholdsspillere og licens. Casper passede perfekt til den profil vi søgte, og vi er glade for at han er en del af Næsby Boldklub fremadrettet, ” skriver klubben i en pressemeddelelse.

Vil spille med i toppen af U17 DM-rækken

Samtidig er den hidtidige U18 DM-træner Jesper Bendixen ansat som U17 DM-træner, når den nye turneringsstruktur træder i kraft efter sommerferien.

”Vi har også snart en sidestillet træner på plads, som skal være med til at styrke den individuelle træning, og sætte yderligere fokus på udviklingen af elitemiljøet omkring denne årgang. Vi føler, at vi har et hold, som igen kan spille med i den sjove ende af DM-rækken, og med den nye og stærke forsvarspiller Maria Thomsen, der i øjeblikket repræsenterer Danmarks U-16 landshold i England, som anfører og Line Kudsk, der også er med i England i spidsen, så har vi et godt fundament til næste sæsons udfordringer,” skriver klubben.

Næsby har også planer om at satse benhårdt på U19. Men denne satsning vanskeliggøres lige nu af, at DBU endnu ikke har meldt ud, om der bliver tale om en landsdækkende eller en regional U19-række.

”Det er en meget vanskelig situation for klubben, at vi intet har afklaret endnu, om rækken bliver elite eller bredde. Fornuften siger, at der naturligvis kommer et oplæg til elite, og det ser vi meget frem til. Vi vil gøre alt for at samle et slagkraftigt hold, som kan blive sparet med et bedste pigehold i årgangen. Vi deler Brøndbys betragtninger om en kommende U-19 række, og ser frem til at møde de udfordringer, som dette medfører. Vi har også snart en træner på plads, og går her også efter en A-træner, som kan støtte op om pigerne, og skabe samme rammer som for U-17 pigerne,” skriver klubben.

Mål: 1. division

På seniorniveau arbejder Næsby Boldklub på at få klubben op i den næstbedste række, 1. division:

”Vi har samlet et godt hold, som kan spille med i den bedste ende af Kval-serie vest, om som med lidt held og tur i den, allerede kan rykke op til sommer. Vi har derfor valgt at rykke et par markante profiler op fra vores U-18 DM hold, nemlig U-19 landsholdsspilleren Kamilla Ø. Jensen og den dygtige forsvarsprofil Pernille Pedersen. Holdet består udelukkende af helt unge spillere, og de er næsten alle er skolet godt gennem DM-systemet,” skriver Næsby.