UEFA Tournament: U16-landsholdet fik uafgjort mod England

0
1130
De danske piger i gang med opvarmningen før tirsdagen kamp. Foto: DBU fra Kvindelandsholdets facebookside
De danske piger i gang med opvarmningen før tirsdagen kamp. Foto: DBU

Det danske U16-landshold hentede det første point ved UEFA Development Tournament i Birmingham, da det tirsdag aften blev uafgjort mod værtslandet England.

I en intens kamp, som Danmark dominerede i følge Kvindernes fodboldlandsholds facebookside, var det England, der kom foran 1-0 efter 20 minutter. Men 11 minutter senere slog Team Viborgs Ditte Høgsted til og gjorde det til 1-1.

1-1 var også resultatet ved dommerens slutfløjt, og derfor skulle holdene ud i en straffesparkskonkurrence, som også endte uafgjort 4-4. Caroline Møller (Skovbakken), Cecilie Nielsen (Brøndby), Sille Struck (Viborg) og Laura Frank (Team Viborg) stod for de danske scoringer. Skovbakkens Laura Leth ramte overliggeren, mens målmand Caroline Egsvang klarede et af de engelske spark.

Dagens anden kamp mellem Schweiz og Polen sluttede 2-2 i den ordinære kamp. Den efterfølgende straffesparkskonkurrence vandt Schweiz 5-4.

Danmark spiller sin sidste kamp fredag kl. 11, hvor modstanderen er Polen.