Taastrups U13-piger fejrede påsken i Berlin med masser af fodbold

0
1350
Taastrup FC i grønne trøjer med deres tyske værtsklub Lichtenberger FFC 09.
Taastrup FC i grønne trøjer med deres tyske værtsklub Lichtenberger FFC 09.
Taastrup FC i grønne trøjer med deres tyske værtsklub Lichtenberger FFC 09.

13 piger fra Taastrup FCs U13-afdeling har haft en forrygende påske med masser af fodbold og spændende oplevelser i en stor europæisk hovedstad.

De 13 piger og fire ledere brugt nemlig påsken på en fodboldtur til Berlin fra torsdag-søndag. Her havde de først  et par træningsdage hos deres tyske værtsklub Lichtenberger FFC 09, og lørdag deltog de i en påsketurnering hos en anden berlinerklub, FC Lübars.

Turneringen bød på seks kampe á 20 minutter, hvor der blev spillet 8 mod 8 på en lidt smallere bane end de danske piger er vant til. Taastrup FC hentede tre sejre og spillede en uafgjort. Tre hold sluttede med samme pointtal, og da Tastrup FC havde den dårligste målscore af  de tre, så måtte de nøjes med bronze efter Magdeburg og Lubars:

“Nu kunne man tro, at pigerne var helt ødelagte,  men selvfølgelig ikke mere end, at dagen blev sluttet af med en 3 timers shoppingtur i det kæmpestore shoppingcenter Alexa på Alexanderplatz,” skriver klubben til FODBOLD FOR PIGER – og fortsætter:

“Om søndagen blev vi enige om, at droppe den planlagte træning og sove længe istedet inden vi skulle ind til byen. Det blev til en havnerundfart på Spree inden vi tog toget hjem igen. Kl. 22.15 stod vi igen på Høje Taastrup med en flok piger og ledere, der havde haft en super tur”.

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt årsabonnement til 29, 99 eller 499 kroner. Læs mere her.