U18: Lynscoring da BSF slog Næsby 3-1

0
789
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Ballerup-Skovlunde (BSF) er tilbage i topkampen i U18 DM-ligaen efter at have hentet tre point hjemme mod Næsby lørdag eftermiddag. BSF scorede allerede efter et minut og udbyggede føringen to gange, inden Næsby fik reduceret til slutresultatet 1-3.

“Vi kommer supergodt fra start og virker utrolig klar. Så taber vi lidt niveau efter scoringen til 2-0 og begynder at lave mange personlige fejl, og det ærgrer mig lidt, for i USA fik vi netop vist, at vi har fået minimeret antallet af personlige fejl,” siger BSF-træner John Froman med henvisning til BSFs tur i påsken til Texas, hvor det blev til sølv i det stærke internationale træningsturnering Dallas Girls Cup.

“Det skal ikke være nogen undskyldning, men der har været pokalkamp og DBU-samlinger i den forgangne uge, og det kan man godt se,” tilføjer Froman.

Næsbytræner: De var skarpere end os

Næsbys træner Jesper Bendixen ærgrede sig over de tre BSF-scoringer, som blev sat ind af Josefine Krum, Tanya Arngrimsen og Sofie Qvist. For gæsterne var spillemæssigt godt med, syntes Næsbytræneren, der kunne se den tidligere Hillerødspiller Simone Andersen scorer Næsbymålet til 1-3:

“Vi taber vores dueller i de situationer, hvor de scorer. BSF er bare det mere vilde og kyniske i situationerne end os, og det bliver vi straffet for. For i spillet ude på banen er vi godt med,” siger Jesper Bendixen.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

BSF: Kamp mod Team Viborg bliver afgørende

Med sejren er BSF nu på fjerdepladsen med 30 point og har spillet hhv. to og én kampe færre end Team Viborg og KoldingQ på tredje- og andenpladsen. Skovbakken fører ligaen med 37 point.

“Det bliver en utrolig spændende afslutning, hvor fem hold kan vinde DM-guldet. For os bliver det en afgørende kamp, vi skal spille hjemme om to uger mod Team Viborg, som virker som det bedst spillende hold lige nu. Får vi point i den kamp, så er vi fint med,” siger John Froman, der selv har Skovbakken som favorit til guldet:

“Fordi de har skrabet så mange point sammen som de har,” siger han.

Næsby: Har fokus på udvikling

Næsby har 19 point på ottendepladsen og har ingen mulighed for at spille med om medaljer:

“Målsætningen er få gjort spillerne klar til U17 DM og U19 i næste sæson. Vi har ikke nogen resultatmæssig målsætning for sæsonen. Fokus er på udvikling,” siger cheftræner Jesper Bendixen.U18 BSF Naesby 26042014 04

U18 BSF Naesby 26042014 08 U18 BSF Naesby 26042014 07 U18 BSF Naesby 26042014 01

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt årsabonnement til 29, 99 eller 499 kroner.