U18: To gange straffe, da Hillerød og BHS delte point

0
1402
Foto: John Jessen Hansen
Foto: John Jessen Hansen
Foto: John Jessen Hansen

Det lignede en sejr til hjemmeholdet, men det sluttede med uafgjort, da Hillerøds U18-piger søndag tog imod B93-HIK-Skjold hjemme på Selskov Stadion. Hillerød var foran både 1-0 og 2-1, men københavnerne fik tilkendt et meget omdiskuteret straffespark syv minutter før tid, og derfor endte kampen 2-2.

“Jeg har ikke set situationen på video endnu, så jeg kan ikke udtale mig om der er straffe, men vi var mange, der var lidt forundrede,” siger Hillerøds cheftræner Frank Viggo Rasmussen.

Dommeren havde dømt hjørnespark til B93-HIK-Skjold (BHS). Men efter en snak med linjevogteren ændrede han kendelsen til straffespark.

“Der var vist ikke andre end linjevogteren, der så det straffe,” lyder det fra Frank Viggo Rasmussen.

Foto: John Jensen Hansen
Foto: John Jensen Hansen

Hillerød: Ufortjent at vi ikke vandt

Set fra Hillerødtrænerens plads på sidelinjen var det alt andet end fortjent, at gæsterne nåede at udligne.

“Jeg synes det er meget ufortjent. De har det første kvarter af kampen, ellers har vi fuldstændig styr på tingene. Vi formår at afvise dem, og vi kommer til chancer, så vi burde have vundet,” mener Frank Viggo Rasmussen.

Hillerød døjer en del med skader, og stillede derfor med et ungt hold med fem årgang 99ere.

“De unge, der kommer ind, formår virkelig at gå ind og tage ansvar,” siger Frank Viggo Rasmussen.

Foto: John Jensen Hansen
Foto: John Jensen Hansen

Debutantmål

Dagens kamp gav debut til Ida Nørr, som er kommet til Hillerød fra Skjold Birkerød. Hun afløste Line Munk, som scorede til 1-0 på straffe men efter et kvarter måtte humpe småskadet ud. Ida Nørr leverede en god indsats, som hun kronede med scoringen til 2-1.

“Hun er en virkelig god spiller, som kommer til at præge den nye U17 DM-række til næste år,” spår Frank Viggo Rasmussen.

Hillerød har nu 22 point på 8. pladsen og møder i næste runde Næsby. B93-HIK-Skjold er på 12. pladsen med syv point og skal i næste weekend på en svær opgave, når rækkens nummer to KoldingQ kommer på besøg.

Inden næste weekends runde skal Hillerød spille pokalkamp mod Taastrup. Det sker på onsdag.

Foto: John Jessen Hansen
Foto: John Jessen Hansen

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt årsabonnement til 29, 99 eller 499 kroner.