VILDBJERG CUP ER FOR BÅDE BREDDEN OG ELITEN

0
1768
Foto: Vildbjerg Cup
Foto: Vildbjerg Cup
Foto: Vildbjerg Cup

SPONSORARTIKEL  Der bliver plads til endnu flere pigehold, når den 36. udgave af Vildbjerg Cup skydes i gang den 31. juli 2014 i Vildbjerg i Midtjylland.

Arrangørerne bag den store internationale ungdomsfodboldturnering har besluttet at udvide antallet af pigehold, og samtidig får niveauet i pigerækkerne et løft, så både bredde- og elitehold kan få udbytte af turneringen.

”Vi tilbyder som udgangspunkt to niveauer fra U13-U17, så både elite- og breddehold kan deltage og kommer der mange tilmeldinger i de yngre rækker vil disse også blive niveaudelt fra starten. Alle rækker niveaudeles i A- og B-slutspil efter gruppespillet,” fortæller Jørgen Trankjær, sekretariatsleder for Vildbjerg Cup.

Vildbjerg Cup er Europas fjerdestørste fodboldturnering. Den havde sidste år deltagelse af ikke færre end 9.500 spillere fordelt på 703 hold, og i år forventes mindst lige så mange deltagere til turneringen, der er for piger og drenge i alderen 7-17 år.

Fodbolden er i centrum, men der også masser af tid til hygge og samvær. Ud over ca. 9.500 spillere, ledere og trænere følges turneringen af ca. 10.000 forældre og søskende, der er indkvarteret på Vildbjerg Cups campingpladser, hvilket gør Vildbjerg Cup til et at de allerstørste idrætsarrangementer i Danmark.

”Den internationale stemning indbyder til samvær mellem kampene, hyggelige stunder på campingpladserne, og til sjov og leg i svømmehallen, i Hop & Rul legelandet og til det kæmpe Open Air diskotek. Her skabes nye venskaber og giver deltagerne lyst til at komme igen år efter år,” fortæller arrangørerne.

Fristen for tilmelding af hold til Vildbjerg Cup er 15. maj.

Læs mere på  http://www.vildbjerg-cup.dk/

Denne artikel er sponseret af Vildbjerg Cup.

Tidligere landsholdsspiller Jesper Grønkjær på besøg på Vildbjerg Cup.
Tidligere landsholdsspiller Jesper Grønkjær på besøg på Vildbjerg Cup.