ANNONCE: Brøndbyernes IF søger træner til vores unge pigetalenter

0
1025

BIF logo nv

Brøndbyernes IF søger en træner til vores bedste U11 piger efter sommerferien.

Vi er en klub med stolte traditioner på pigesiden, og det vil vi gerne blive ved med at have. Det betyder at fundamentet skal være på plads. Derfor er det vigtigt for os at have en klub hvor bredde og talentarbejde går hånd i hånd, og hvor vores piger glæder sig til at komme til træning uanset niveau.

Som træner kommer du til at arbejde med de mest talentfulde piger vi har i årgangen.

Da vi er licensklub, så er det et krav at du har gennemført DBU’s B1 træneruddannelse og meget gerne også opnået DBU’s C trænerlicens. Tilsvarende er der også krav til hvad pigerne skal kunne i årgangenn.

Har det din interesse, så kontakt vores afdelingsleder for pigeungdomsafdelingen på Helle Hansen telefon 31 38 24 81.

 

Denne annonce er indrykket af Brøndbyernes IF. Alle klubber, der tegner et klubabonnement til 499,- på FODBOLD FOR PIGER, kan få bragt budskaber som dette her på siden. Kontakt redaktion@fodboldforpiger.dk