U18: Skovbakken og KoldingQ varmede op til finalen med sejre

0
692
KoldingQ jubler efter en scoring mod Næsby i søndagens kamp.

Når Skovbakken og KoldingQ  onsdag spiller finale i den  jyske U18-pokalturnering, er det med friske sejre i bagagen.

Begge hold vandt i weekenden deres kampe i U18 DM-ligaen, og ikke mindst Skovbakken fik et perfekt udgangspunkt med en storsejr på 7-0 hjemme over B93-HIK-Skjold efter at have ført 5-0 ved halvleg.

Skovbakkens topscorer Signe Bruun viste endnu engang sin målfarlighed. Hun scorede tre af de syv mål og det var fjerde kamp i træk, at hun scorede hattrick.

Som Skovbakken rapporterer på sin hjemmeside:

“…I det 54. minut scorede Signe Bruun til 5-0, da den brandvarme ligatopscorer fik en perleaflevering fra Laura Leth og elegant rundede målmanden og sendte bolden i det tomme mål, og dermed scorede hattrick for 4. kamp i træk. Det må siges at være ganske imponerende”.

KoldingQ kom knap så nemt til sin sejr. Holdet kom bag ud 0-1 hjemme mod Næsby og ved halvlegen stod der 1-1. I anden halvleg bragte KoldingQ sig foran 2-1 og 3-1. Men i det 75. minut kom der ny spænding ind i kampen, da Næsby reducerede til 3-2.

Undervejs i kampen blev der vist meget fint opbygningsspil, men desværre var der alt for langt imellem de bedste detaljer. I stedet blev det endnu en gang fysikken, der sikrede en sejr – og så må vi vente lidt endnu på at finesserne kommer i overtal,” skriver KoldingQ.

Resultaterne betyder, at Skovbakken topper U18 DM-ligaen med 46 point, mens KoldingQ fortsat er to point efter på andenpladsen. Skovbakken har spillet en kamp færre end KoldingQ.

Pokalfinalen spilles onsdag kl. 19 i Hedensted.

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt abonnement til 29, 99 eller 499 kroner