FODBOLD FOR PIGER har brug for din støtte

0
1399
Danmarks mange fodboldpiger har fortjent et nyhedssite, der tager dem alvorligt.
Danmarks mange fodboldpiger har fortjent et nyhedssite, der tager dem alvorligt.
Danmarks mange fodboldpiger har fortjent et nyhedssite, der tager dem alvorligt.

FODBOLD FOR PIGER har lanceret en frivillig abonnementsordning, som skal give os råd til at fortsætte og udvikle sitet, som er Danmarks eneste uafhængige nyhedssite om dansk pigefodbold.

En del har allerede valgt at købe et frivilligt abonnement, og tak for det, men der er brug for mange flere, hvis sitet skal overleve.

Derfor denne opfordring: Hvis du eller din klub sætter pris på FODBOLD FOR PIGER, så støt os med et abonnement. Det koster ikke alverden og du kan faktisk selv vælge, om du vil betale 29 eller 99 kroner for et helt år.

Vi har også lanceret et klub-/virksomheds-abonnement til 499 kroner for et år. Ikke det helt store beløb, men hvis tilstrækkeligt mange klubber bakker op, vil det være nok til at sikre, at der også fremover er et sted, hvor der kan  formidles nyheder om dansk pigefodbold.

For hvem skal ellers fortælle om både eliten og bredden hos børne- og ungdomsrækkerne. Dbu.dk? 3f.dk/fodbold? Nej vel, der er reelt ikke andre end FODBOLD FOR PIGER, som løbende bringer nyheder om dansk pigefodbold.

Du kan enten tegne et abonnement via vores paypal-betalingsløsning her eller du kan indbetale beløbet på konto nummer 1345 / 3498493989 . Du kan også betale via MobilePay på 29294559.

Vil du gerne have sendt en faktura, så send en mail til redaktion@fodboldforpiger.dk

PS: Hvis vi beslutter at lukke sitet, fordi det ikke er lykkedes at sælge tilstrækkeligt med abonnementer, vil alle få tilbagebetalt deres bidrag.