KoldingQ klar med cheftræner til kommende U19-hold

0
741
KoldingQ har fundet manden, der skal stå i spidsen for U19-holdet i næste sæson. Arkivfoto
KoldingQ har fundet manden, der skal stå i spidsen for U19-holdet i næste sæson. Arkivfoto
KoldingQ har fundet manden, der skal stå i spidsen for U19-holdet i næste sæson. Arkivfoto

KoldingQ har nu sat navn på den træner, der skal stå i spidsen for klubbens kommende U19-hold. Det bliver Daniel Kunz Theemann, der har en A-trænerlicens og i dag træner Haderslevs U15 Mesterholdsdrenge.

Daniel, der bliver 34 år på torsdag, er bosiddende i Aabenraa men arbejder i Kolding, hvor han er systemudvikler i en it-virksomhed. Han er far til to døtre, hvoraf den ældste på fire år er begyndt at spille fodbold. Han har fået mulighed for at gå ned på halv tid i sit civile job, så han kan fokusere mere på sit trænerarbejde, hvilket altså nu kommer KoldingQ til gode.

”Trods den megen forvirring omkring den kommende U19 række og det faktum, at det i første omgang ikke bliver en turnering, hvortil der kræves licens, så besluttede KoldingQ’s bestyrelse tidligere, at det var vigtig for KoldingQ og udviklingen af kommende 3F spillere at fastholde et højt og seriøst træningsmiljø for denne “nye” årgang. Derfor er det også med stor tilfredshed, at vi kan meddele, at vi har ansat Daniel Kunz Theemann til at varetage dels 4 x morgentræning (inkl. 3F spillere) og rollen som cheftræner for U19 holdet,” skriver KoldingQ på sin hjemmeside.