BSF jubler: Vi får alligevel licens til 3F Ligaen

0
822
Der skal også spilles 3F Liga-fodbold i Ballerup Idrætspark i næste sæson. Arkivfoto: Steen Trolle
Der skal også spilles 3F Liga-fodbold i Ballerup Idrætspark i næste sæson. Arkivfoto: Steen Trolle
Der skal også spilles 3F Liga-fodbold i Ballerup Idrætspark i næste sæson. Arkivfoto: Steen Trolle

“En fantastisk nyhed,” lyder det fra Ballerup-Skovlundes kommercielle direktør Christian Taylor, efter at klubben har fået licens til næste års 3F liga.

BSF fik fornylig afslag på sin licensansøgning, fordi den ikke levede op til alle licenskrav, men nu har klubben rettet op, og torsdag kom så det glade svar fra DBU: I får også licens til næste års udgave af landets bedste kvinderække.

“Det er en fantastisk nyhed for alle omkring 3F holdet og Kvinde Eliten i BSF, eftersom vilkårene omkring opfyldelsen af kravene for at være en Licensklub er blevet skarpere og kræver en stor administrativ holdindsats,” siger Christian Taylor i en udtalelse.

“Vores forhold til DBU er rigtig godt. Vi har talt meget sammen igennem hele forløbet, og da bekræftelsen kom i dag, var jeg både lettet og glad. At kunne arbejde videre i den nye sæson med alt det vi har opnået i år, er for mig og mine kollegaer i Kvinde Eliten en kæmpe fornøjelse og vi ser meget frem til det,” siger han.

Mens BSF fik medhold i sin anke, så blev både B93-HIK-Skjold og Skovbakken afvist af licensappeludvalget. De to klubber skal i stedet spille 1. division fra næste sæson. KoldingQ fik heller ikke licens i første omgang, men klubben har fået en frist frem til 1. juli til at opfylde de krav, som ikke var opfyldt i første omgang.

Læs også: Anke afvist: Ingen 3F-licens til Skovbakken og B93-HIK-Skjold

 

Hvem dækker dansk pigefodbold? Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement til 29, 99 eller 499 kroner om året.