Anke afvist: Ingen 3Flicens til Skovbakken og B93-HIK-Skjold

0
968
BSF og Skovbakken i kampen i 3F ligaen. Fra næste sæson er kun BSF med i ligaen.
BSF og Skovbakken i kampen i 3F ligaen. Fra næste sæson er kun BSF med i ligaen.
BSF og Skovbakken i kampen i 3F ligaen. Fra næste sæson er kun BSF med i ligaen.

Der bliver ingen 3F liga-fodbold i Skovbakken og B93-HIK-Skjold i næste sæson. De to klubber fik for nylig nej af DBUs licensudvalg til deres licensansøgning, fordi de ikke opfylder alle licenskravene, og nu har licensappeludvalget afvist deres anke. Dermed står den på 1. divisionsfodbold for de to klubber til næste sæson, mens deres pladser i 3F Ligaen vil blive overtaget af de højest rangerende hold i 1. division.

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), som også fik afvist sin ansøgning i første omgang,  har til gengæld fået sin licens igen, mens KoldingQ, der heller ikke levede op til alle krav, har fået frem til 1. juli til at opfylde kravene,

”Vi har vurderet de fire ankesager, og vi fastholder Licensudvalgets beslutning, når det gælder IK Skovbakken og B93/HIK/Skjold, der, trods opfordring hertil, ikke har opfyldt licenskravene inden for de givne frister, ligesom licensudvalget ikke har givet KoldingQ medhold i anken. Derimod har vi valgt at tildele BSF licens med baggrund i deres anke, ” siger Lars Hilliger fra DBUs licensappeludvalg til dbu.dk.

Skovbakken er lige nu nummer fem i 3F-slutspillet, mens B93-HIK-Skjold fører kvalifikationsligaen.

Hvem dækker dansk pigefodbold? Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement til 29, 99 eller 499 kroner om året.