To pokalsejre til Brøndby

0
717
Vi måtte ikke tage billeder fra banen under finalestævnet, så i stedet bringer vi et billede fra U16-semifinalen.
Vi måtte ikke tage billeder fra banen under finalestævnet, så i stedet bringer vi et billede fra U16-semifinalen.
Vi måtte ikke tage fotos fra banen under finalen, så i stedet bringer vi et billede fra U16-semifinalen.

Det var dobbelt op for Brøndby, da DBU Sjælland lørdag afviklede finaler i den sjællandske pokalturnering for U13, U14 og U16-årgangene. Brøndby var i finalen i U14 11-mandsrækken og U16-årgangen, og i begge finaler blev det til Brøndby-guld.

I U14-finalen vandt Brøndby så stort som 10-0 over Kalundborg, mens U16-finalen blev en tæt dyst med Herlufsholm, som Brøndby vandt 1-0 på et staffespark, sat ind i af Maria “Mini” Hovmark i det fjerde minut.

I U13-finalen vandt Greve 3-2 over Ølstykke. Resultatet af U14 9-mandsfinalen mellem Allerød FK og Nykøbing FC foreligger endnu ikke på DBU Sjællands hjemmeside.

 

FODBOLD FOR PIGER har i modsætning til sidste år ikke dækket årets finalestævne i Farum Park. DBU Sjælland ville ikke tillade, at vi tog billeder fra bane-området, da vi mødte frem for at dække U14- og U16-finalerne. Derfor besluttede vi at droppe dækningen, da billeder taget fra tilskuerpladserne efter vores vurdering ikke ville give et ordentlig resultat.