U18: Brøndbyjubel efter sejr over lokalrivalerne fra BSF

0
6548
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Det blev Brøndby, der løb med sejren og håneretten, da holdet fra vestegnen tirsdag aften spillede lokalopgør i U18 DM-ligaen mod Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).

De to hold spiller altid tætte og intense opgør, og tirsdagens kamp på bane 2 i Brøndby var ingen undtagelse. Fra start til slut var der masser af nærkampe, og dommeren nåede også at uddele en enkelt advarsel, inden kampen sluttede med en sejr på 2-0 til Brøndby.

Ida Olesen og Emma Strøm Sørensen stod for de to scoringer, som kom i anden halvleg. Den sidste blev sat ind i det 90. minut og da slutfløjtet kort lød, jublede Brøndbypigerne næsten som om havde de vundet mesterskabet.

Masser af nærkampe. Foto: Steen Trolle
Masser af nærkampe. Foto: Steen Trolle

“Fuldt fortjent vi vinder”

Sejren sender nemlig ikke bare Brøndby op på siden af BSF i tabellen. Den kommer også efter tre nederlag på stribe – det seneste i søndags, hvor holdet ude tabte 4-0 til Skovbakken.

“Jeg synes, at det er fuldt fortjent at vi vinder. Jeg ved godt, det er lidt af en kliché, men vil vi det mere end BSF i dag, og det gør forskellen. Samtidig formår vi at spille noget rigtig god fodbold. Vi havde talt meget til træning mandag om, hvordan vi skulle tackle denne kamp, og den plan formår pigerne at udføre perfekt,” lød cheftræner Rene Nielsens vurdering i minutterne efter slutfløjtet.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Frygtede ny nedtur

Han var undervejs nervøs for, om pigerne kunne holde hele vejen hjem og set udefra lignede det også ren overlevelse i en periode mod slutningen af kampen.

“Vi har nogle hårde nederlag med i bagagen fra de seneste kampe og pigerne var trætte efter kampen i søndags. Så hvis først BSF var kommet på tavlen, så kunne det være gået rigtig galt,” sagde Brøndby-træneren.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

BSF-træner: Jeg er flov

BSFs cheftræner John Froman var skuffet over sit h0lds indsats. En sejr kunne have  bragt holdet op på tredjepladsen, et point foran Team Viborg, som BSF møder i weekenden. Men der var ikke meget bronzespil over BSF i Brøndby:

“Jeg er flov over indsatsen. Vi taber til et hold, der ville det mere end os. Vi har mest at spille for, men vi viser ikke det der kræves, hvis vi skal være et tophold, og det er fortjent, at Brøndby vinder. Vi har de chancer, der skal til, men der mangler tænding og engagement. Dét har Brøndby, og det fortjener de ros for,” sagde John Froman.

Der skal helt andre takter til, hvis BSF skal slå Team Viborg på lørdag, konstaterer han:

“Der er ingen grund til at male fanden på væggen, og vi skal nok rejse os efter det her. Men vi behøver ikke at snakke guld, sølv og bronze. Vi skal alene koncentrere os om næste kamp, og vi har ikke råd til at lave de samme fejl på lørdag, for der møder vi et hold, der er endnu stærkere end i dag,” lød det fra John Froman.

STILLINGEN I U18 DM:

 • 1. Skovbakken, 16 kampe, 40 point
 • 2. KoldingQ, 17 kampe, 38 point
 • 3. Team Viborg, 17kampe, 35 point
 • 4. BSF, 16 kampe, 33 point
 • 5. Brøndby, 17 kampe, 33 point
 • 6. Fortuna Hjørring, 17 kampe, 25 point
 • 7. Næsby, 16 kampe, 22 point
 • 8. Hillerød, 17  kampe, 22 point
 • 9. Varde, 17 kampe, 20 point
 • 10. OB, 16 kampe, 13 point
 • 11. Vildbjerg, 17 kampe, 10 point
 • 12. Thisted FC , 16 kampe, 8 point
 • 13. B.93/HIK/Skjold, 17 kampe, 7 point

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt abonnement på 29 kr., 99 kr. eller 499 kr.

Hvem var det der vandt.... Foto: Steen Trolle
Hvem var det der vandt…. Foto: Steen Trolle