U18: Topscorer slog til, da Team Viborg slog KoldingQ

0
1085
Rikke Dybdahl, her i kamp mod BSF, scorede sit 20. sæsonmål i søndags. Arkivfoto
Rikke Dybdahl, her i kamp mod BSF, scorede sit 20. sæsonmål i søndags. Arkivfoto
Rikke Dybdahl, her i kamp mod BSF, scorede sit 20. sæsonmål i søndags. Arkivfoto: Steen Trolle

Team Viborg fortsætter sit sejrstogt i U18 DM-ligaen, hvor det søndag mod KoldingQ blev til den ottende ligasejr i træk.

Team Viborg tabte i efteråret 3-1 til KoldingQ, som også vandt over Viborg med 1-0 i pokalsemifinalen forleden. Men i søndagens tætte opgør i Viborg, blev det til revancehe til hjemmeholdet på 1-0, takket være topscorer Rikke Dybdahls 20. sæsonscoring, der faldt i det 70. minut.

”Det blev aldrig en flot spillet kamp, men en kamp hvor der blev fightet om hver en millimeter på banen. Kolding lagde et højt pres fra start, der forhindrede vores normalt flydende opspil. Det var tydeligt at de havde lært en del efter pokalkampen, i forhold til at bremse vores spil. Vi havde egentlig forventet et Koldinghold som ville blive trætte i løbet af kampen, fordi de havde været ude i en hård pokalfinale onsdag, men stort cadeau til Kolding der ikke slækkede på det fysiske greb på noget tidspunkt og også havde kræfter til at presse os langt tilbage på banen de sidste ti minutter,” rapporterer Team Viborg.

KoldingQs topscorer Signe Boysen havde en stor chance for at bringe gæsterne foran midt i anden halvleg, men Katrine Jakobsen i Viborg-målet reddede, og i stedet slog Viborg til:

”Efter hurtige kombinationer i vores venstre side, blev en bold sendt ind omkring Sille Struck centralt. Hun spiller en flot aflevering over deres venstre back, hvor Sara Thrige går til baglinien, spiller den skråt bagud, hvor Ditte Høgsted ofrer sig og lægger bolden til rette for topscorer Rikke Dybdahl, der stensikkert scorer uden chance for Kolding Q’s keeper. Et mål helt efter fodboldens ABC og et mål der tydeligt viser, at hvis man skal score mod de gode hold i rækken så skal der noget ekstraordinært til,” som Viborg beskriver målet.

Sejren betyder, at Team Viborg nu har 41 point på tredjepladsen – tre point efter KoldingQ, der har spillet en kamp mere end Team Viborg. Ligaen føres fortsat af Skovbakken, der vandt sin kamp i weekenden med 7-0 ude over Thisted og nu har 49 point.

 

Hvem dækker dansk pigefodbold? Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement til 29, 99 eller 499 kroner om året.