Fredensborg U9-piger kronede flot forår med bronzemedaljer

0
2095
Otte glade bronzevindere fra Fredensborg.
Otte glade bronzevindere fra Fredensborg.
Otte glade bronzevindere fra Fredensborg.

Et flot forår, hvor Fredensborgs U9-piger har vundet 11 ud af 12 kampe i B-rækken i Nordsjælland, blev forleden kronet med bronzemedaljer ved Sjællandsmesterskaberne.

Hele 44 gange har pigerne scoret i deres 12 kampe i turneringen, hvor de kun har lukket fem mål ind. Og de gode takter fortsatte ved Sjællandsmesterskaberne, hvor de skulle spille fem kampe, og hvor de to første sluttede med sejre over Tølløse og Snekkersten. De to næste endte uafgjort, og dermed ventede den sidste kamp mod Allerød, hvor en sejr kunne sikre guldet. Det lykkedes ikke. Fredensborg førte med 2-1, da der manglede fem minutter. Men til slut fik Allerød scoret to gange, så det endte med bronze til Fredensborg.

“Alt i alt en fantastisk indsats af pigerne, der har endnu en sæson i U9 rækken,” lyder det fra Fredensborg.

På billedet ses de glade bronzevindere. Øverst fra venstre: Ella Juel Olsson, Louise Frølund Strand, Emma Østergaard Svarrer, Liva Reinholt Knudsen, Mai Hedager, Andrea Brandt Wilhelmsen, Sira Kruger, Vaiva Valeckaite.

 

Vil du fortsat læse nyheder om pigefodbold? For 99 kroner om året kan du være med til at sikre fremtiden for FODBOLD FOR PIGER – danmarks eneste nyhedssite om pigefodbold.