Målfarlige tvillinger forenes: Sanne Troelsgaard skifter til KoldingQ

0
2350
Sanne Troelsgaard skifter Brøndbytrøjen ud med KoldingQs. Arkivfoto
Sanne Troelsgaard skifter Brøndbytrøjen ud med KoldingQs. Arkivfoto
Sanne Troelsgaard skifter Brøndbytrøjen ud med KoldingQs. Arkivfoto

Landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard skal i næste sæson banke kasser ind i samarbejde med sin målfarlige tvillingesøster, Lotte Troelsgaard. Sanne Troelsgaard skifter nemlig fra Brøndby til KoldingQ, hvor hun forenes med sin søster, der i den seneste sæson scorede 15 gange for KoldingQ – samme antal mål, som Sanne scorede for Brøndby.

Sanne Troelsgaard har spillet sammenlagt fire år i Brøndby, afbrudt af enkelt sæson i Skovbakken.

“Jeg har haft fire fantastiske år i Brøndby med mange spændende sportslige oplevelser. Danske mesterskaber, pokaltitler, internationale kampe og optrædener i den kvindelige udgave af Champions League.
Men tiden er kommet, hvor jeg ønsker at bruge mindre tid på motorvejene, da jeg fortsat har bopæl i Vejen, så jeg kan fokusere på afslutningen af min pædagog uddannelse, som jeg har halvandet år tilbage af,” siger hun til KoldingQs hjemmeside.

Sanne Troelsgaard, der har spillet 73 A-landskampe, kom til Brøndby fra Sønderjyske. Her var hendes træner Lene Terp, som nu er træner for KoldingQ.

Vi byder Sanne rigtig hjertelig velkommen i klubben og ser frem til, at hun kan være med til at løfte klubben yderligere på vores vej mod at gøre Kolding til Danmarks pige- og kvindefodboldby nr. 1,” skriver KoldingQ.

 

Skal der fortsat være et nyhedssite, der dækker dansk pigefodbold? Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement til 29, 99 eller 499 kroner – for et helt år!